TV-Monitori

Sony KDL-40EX720 Full HD 3D televizor za celu porodicu

Sony KDL-40EX720 model koji se od nedavno može pronaći i u Srbiji je pravi Full HD 3D televizor dijagonale 102 cm/40” sa Edge LED pozadinskim osvetljenjem namenjen za uživanje cele porodice. Zapravo, ovo nije samo klasični TV, ovaj model omogućava da uživate u oštrim Full HD slikama za TV, filmovima i igrama u 2D i 3D režimima, i ne ssamo to. već putem ovog televizora možete pristupiti Internetu i besplatno koristiti Skype™ pozive. TV istovremeno štedi energiju i olakšati život korišćenjem inteligentnih funkcija.

Sony KDL-40EX720 prikazuje realističnu 2D i 3D sliku Full HD kvaliteta, te tečni prikaz brze sportske i filmske akcije uz Motionflow XR 200 tehnologiju, dok jedinstvena tehnologija za obradu slike omogućava poboljšavanje svakog piksela 2D ili 3D slike. Kao Internet TV, ovaj model omoguaćva da se povežetena Web i reprodukujte Internet video zapise direktno na televizoru. Podrška za bežičnu mrežu znači da možete jednostavno da priključite USB Wi-Fi® adapter kompanije Sony i da povezivanje obavite bez kablova. Budući da se stalno dodaju novi kanali, sada još jednostavnije možete da uživate u onome što želite, kada to želite.

Želite da obavite poziv tokom pauze za reklame? Skype omogućava obavljanje besplatnih video poziva na televizoru uz jasan prikaz detalja. Snimite emisiju koju ćete možda propustiti direktno na čvrsti disk preko USB veze. Možete čak i da povežete pametni telefon sa televizorom kako biste pronašli detaljne informacije o TV programu koji gledate.

Leave a Reply