TV-Monitori

Sony KDL-40LX900 Internet 3D televizor

Kada uključite Sony KDL-40LX900 to nije samo gledanje televizije: bićete uvučeni u uzbudljivi novi svet Full HD 3D zabave. LX900 će ponovo definisati iskustvo gledanja zahvaljujući prelepom, minimalističkom Monolithic Design, mogućnosti pristupa sadržaju na mreži i inteligentnim funkcijama.

Ovaj model poseduje zapanjujući novi Monolithic Design. Poseduje jedinstven minimalistički stil koji će se savršeno uklopiti u vaš životni prostor i površinu ekrana u ravni sa okvirom koja izgleda izvanredno bez obzira da li je televizor uključen ili isključen.

Zaboravite uspomene na naočare od kartona; ovaj model poseduje potpunu podršku za najnoviju Full HD 3D tehnologiju za prikaz slike. Samo stavite napredne Active Shutter naočare koje se isporučuju sa televizorom i pređite u svet neverovatno realnih scena koje bukvalno izlaze iz ekrana.

Ovaj model poseduje asortiman pametnih funkcija koje će vaš život učiniti lakšim i više ekološkim. Inteligentni senzor prisustva će zatamniti sliku ili isključiti ekran ako ga niko ne gleda, podesiti postavke slike i zvuka u skladu sa vašim položajem u prostoriji, pa čak i upozoriti decu da sede preblizu.

Budite na globalnoj mreži sa svog kauča

Ovaj model, zahvaljujući ugrađenoj funkciji Wi-Fi® omogućava trenutno povezivanje na mrežu bez gomile kablova i potrebe za njihovim povezivanjem. Sedite i gledajte TV program koji ste propustili*, reprodukujte video zapise preko celog ekrana sa Web lokacija kao što su YouTube™ i Dailymotion™ i pregledajte najnovije informacije o svojim prijateljima sa Web lokacije Facebook™ na televizoru.

Leave a Reply