TV-Monitori

Sony Optiarc Europe lansira prvi svetski 24x DVD rezač

Kompanija Sony Optiarc Europe (Optiarc) lansirala je novi DVD rezač vrhunskih performansi. AD-7240S je prvi na svetu DVD rezač koji dostiže 24x brzinu rezanja. Ovo “munjevito čudo” je izuzetno pouzdano zahvaljujući Auto Strategy tehnologiji i u mogućnosti je da zadovolji potrebe zahtevnih korisnika.

AD-7240S’ Auto Strategy tehnologija koja je prvi put primenjena u prethodnoj seriji AD-7200, osigurava brilijantan kvalitet rezanja. Kada narezujete DVD, uređaj uvek čita sektor media unapred tako da glava za pisanje bude optimalno prilagođena. Adaptive Self Tuning takođe isporučuje izuzetne performanse jer uređaj automatski prilagođava disk i okruženje hardvera u svakom procesu rezanja da bi se kompenzirala funkcija kvaliteta.

“Zadovoljstvo nam je što smo prvi koji uvodimo najbrži  DVD-RW sa 24x brzinom na tržište. Sony Optiarc’s AD-7240S postavlja nove standarde u okviru tehnologije optičkog smeštaja,” rekao je Thomas Nedder, Managing Director of Sony Optiarc Europe. “Uvek se fokusiramo na praktične prednosti za naše kupce. Zbog toga, kada kada smo razvili naš novi  24x reztač, trudili smo se da ne bude samo najbrži već i jedan od najpouzdanijih uređaja na tržištu. Na ovaj način, siguran sam da će naši partneri biti u mogućnosti da dalje kapitalizuju lidersku pozociju  Sony Optiarc- a u  ODD biznisu.”

Novi proizvod kompanije Sony Optiarcs dolazi sa serial ATA interfejsom. Narezuje DVDs in +/-R format brzinom do 24x CD do 48x . U DVD-RAM i DVD+R9 formatu, i sa dvostrukim slojem DVD-R media, Sony Optiarc AD-7240S narezuje pri brzini do 12x . DVD+RW diskovi se narezuju pri brzini do 8x i  DVD-RW do 6x.  AD-7240S arhivira pri brzini do 16x sa DVD-a i 48x sa CD-a.

Sony Optiarc AD-7240S je u prodaji od marta. Sony Optiarc Europe je obezbedio i garanciju od 24 meseca na uređaj.

Leave a Reply