TV-Monitori

TIPA priznanje za LG SUPER LEDT monitore

Kompanija LG osvojila je prestižno priznanje Technical Image Press Association (TIPA) Award 2011, u kategoriji “Best Entry Level Photo Monitor” sa dva svoja modela SUPER LEDTM IPS monitora – IPS231 i IPS236.

Precizna reprodukcija boja uz široki ugao gledanja koje omogućuju LED pozadinsko osvetljenje i vrhunska IPS tehnologija, obezbedili su ovim LG SUPER LEDTM IPS monitorima prestižnu TIPA nagradu. Zahvaljujući ovim karakteristikama, u punom video i foto kvalitetu slike uživaju i amateri i napredni korisnici koji očekuju odlične grafičke performanse monitora, uz pristupačnu cenu.

Kompanija LG je pionir u razvoju IPS panela i osvajanje ovog prestižnog priznanja je za nas dodatna motivacija”, rekao je Si-hwan Park, potpredsednik odeljenja za monitore kompanije LG Home Entertainment. „Ovom nagradom je još jednom potvrđeno da smo lideri kada je u pitanju LED tehnologija LCD monitora, a mi planiramo da pojačamo naše marketinške aktivnosti kako bismo na toj poziciji i ostali.”

TIPA asocijacija (http://www.tipa.com) je jedna od od najvećih i najuticajnijih asocijacija na svetu za proizvode iz područja fotografije i obrade slike. Svake godine, žiri koji se sastoji od urednika 29 foto magazina iz 13 zemalja celog sveta, dodeljuje priznanja za 40 najboljih proizvoda koji su se pojavili na tržištu u prethodnoj godini, uzimajući u obzir inovativnost, dizajn, kvalitet, jednostavnost pri upotrebi i cenu u odnosu na performanse proizvoda.

Informacije o proizvodu

IPS231 i IPS236 serija LG monitora obezbeđuje izuzetnu sliku, sa preciznom reprodukcijom boja i širokim uglom gledanja. Odgovarajući na zahteve tržišta za visokim kvalitetom slike, LG SUPER LEDTM IPS monitor ima implementiranu vrhunsku IPS tehnologiju za sve entuzijaste kojima je neophodan precizan prikaz boja za napredne DSLR aparate.

IPS236 je sofisticiranog dizajna za svaki dom, a IPS231 je potpuno ergonomski prilagodljiv kada je u pitanju prilagođavanje visine i položaja monitora.

LG SUPER LEDTM IPS je još jedan od modela iz SUPER LED™ linije monitora, koja je zasnovana na četiri napredne tehnološke karakteristike: SUPER tanak, SUPER kvalitet slike, SUPER ugao gledanja i SUPER ušteda energije.

Leave a Reply