BDX6400_Combi_norefl
TV-Monitori

Toshiba BDX6400KE Blu-ray plejer sledeće generacije sa nadgradnjom približnom Ultra HD rezoluciji

Toshiba Evropa GmbH danas je predstavila novi Toshiba BDX6400KE, Blu-ray Disc™ plejer sledeće generacije sa rezolucijom približnom Ultra HD za izvanredan kvalitet slike i emitovanje 3D sadržaja do najsitnijih detalja. Sa ugrađenim Wi-Fi® i Wi-Fi® sertifkovanim Miracast™ opcijama za strimovanje i kompaktnim, modernim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaku dnevnu sobu, BDX6400KE je idealan dodatak bilo kom sistemu kućnog bioskopa.

BDX6400_Combi_norefl

Nadgradnja standardnih sadržaja do novog kvaliteta intenziteta slike

Toshibina tehnologija nadgradnje omogućava korisnicima da gledaju svoje omiljene filmove i TV serije u kvalitetu približnom Ultra HD rezoluciji na 3840 x 2160 displeju kakav ima serija Toshibinih televizora L9. Ovaj novi nivo intenziteta slike za prikazivanje i najsitnijih detalja u savršenoj boji i neprevaziđenu jasnoću postojećeg sadržaja1 ostvaren je zahvaljujući posebnoj obradi ivica i unapređenju detalja, što daje do sada neviđen nivo preciznosti slike.

Kompletan 3D doživljaj

Kao 3D Blu-ray Disc™ plejer, BDX6400KE nudi ulaznicu u još realniji svet zabave. Može da emituje 3D sadržaj na bilo kom 3D ready televizoru, što korisnicima omogućava da se udube u svet vernog prikaza života, unapređenih detalja i oštre, živopisne slike. Od sportova punih akcije do dokumentarnih filmova, korisnici mogu da uživaju u čaroliji 3D rezolucije kao da su u bioskopu.

Raznovrsna konekcija sa ugrađenim Wi-Fi® iMiracast™ opcijama

Toshiba BDX6400KE nudi raznovrsne mogućnosti konekcije, uključujući opciju Wi-Fi® sertifikovan Miracast™, što korisnicima omogućava da bežičnim putem razmenjuju sadržaje između uređaja. Sadržaj može da se strimuje sa smart telefona ili tablet računara na televizor zahvaljujući Wi-Fi® Direct tehnologiji – tako da nema potrebe za gledanjem video materijala, muzike ili igara na suviše malom ekranu. Sa ugrađenom Wi-Fi® opcijom, korisnici takođe mogu da pristupaju svojoj bežičnoj kućnoj mreži i Toshiba portalu sa Blu-ray™ sadržajem za gledanje zabavnih sadržaja onlajn – uključujući gledanje video materijala na YouTube®Leanbacku i fotografija na Picasi®.

Tanak i elegantan dizajn sa vertikalnim postoljem

Moderan, jednostavan i sveden, dizajn modela BDX6400KE se uklapa u svaku modernu dnevnu sobu. Sastoji se od crne osnove sa peskiranim srebrnim gornjim delom, u duhu dizajna Toshiba TV uređaja. Zahvaljujući vertikalnom postolju, model BDX6400KE može da se postavi na stranu ili u horizontalan položaj radi veće fleksibilnosti u ograničenom prostoru.

Audio HD kvalitet

Vizuelni kvalitet modela BDX6400KE savršeno odgovara njegovim audio performansama. Sa Dolby® True HD i DTS® HD zvukom za savršen audio prenos, izlazni zvuk je identičan originalnom snimku iz studija – što korisnicima omogućava da se u potpunosti prepuste jasnom, oštrom i prirodnom audio doživljaju.

Toshiba BDX6400KE biće dostupan u Evropi u četvrtom kvartalu 2013. godine.

Toshiba BDX6400KE Blu-ray Disc™ plejer:

rezolucija: nadgradnja približno do Ultra HD
3D Blu-ray Disc™plejer
konekcija: ugrađen Wi-Fi®, Wi-Fi® sertifikovan Miracast™, DLNA-enabled,1x USB port, HDMI® Out 1080i/1080p/2160p; HDMI-CEC®;
Toshiba Cloud portal sa YouTube®Leanback i Picasa®
audio: Dolby® True HD, Dolby® Digital Plus i DTS® HD Sound tehnologija
video: 1080p/24 Output; 480p – 576p – 720p – 1080p -2160pUpscaling
kompaktan dizajn sa vertikalnim postoljem
boja: crna osnova sa peskiranim srebrnim gronjim delom i osvetljenim kontrolama na dodir
dimenzije: 190 (š) x 190 (d) x 45 (v) mm

Leave a Reply