TV-Monitori

Toshiba L24 serija novih televizora

Toshiba Europe danas objavljuje dva noviteta velikih ekrana u svojoj L24 seriji TV –a. Novi modeli L24 serije sa ekranima dijagonala od 102 cm (40”) i 127 cm (50”) pružaju Full HD kvalitet slike i praktične multimedijalne mogućnosti po pristupačnim cenama. Uz funkciju personalizovanog snimanja video sadržaja – Personal Video Recording[1] (PVR) – korisnici će teško propuštati omiljene televizijske emisije. U spoju sa postojećim, integrisanim media-plejerom serije L24 i brojim opcijama za povezivanje sa drugim uređajima, novi modeli su rešenja velikih ekrana za svaki dom.

Ne propuštajte ništa

Personal Video Recording funkcija omogućuje gledaocima da podese snimanje svojih omiljenih emisija, pa mogu da gledaju šta god požele, kad god požele. Korisnici tako više nemaju ograničenja u planiranju vremena, jer mogu da budu van kuće i tokom željno očekivane utakmice ili najnovije epizode serije, i pogledaju ih naknadno. PVR1 snima direktno na čvrsti disk (HDD), što je idealan način za formiranje biblioteke emisija ili filmoteke, spremnih za gledanje u trenucima opuštanja.

 

I više od snimanja

L24 serija TV-a sa integrisanim media-plejerom može da se koristi za više od samog snimanja TV sadržaja. Interfejs kojim se lako rukuje olakšava reprodukovanje snimljenih filmova i TV programa, kao i pregledanje ličnih fotografija i video snimaka sa porodicom, na velikom ekranu. Jedostavno, priključi se USB memorijski stik ili drugi prenosivi uređaj za skladištenje podataka, i reprodukuje se sadržaj po želji.

 

Pogodnosti povezivanja

Serija L24 nudi mnoštvo mogućnosti povezivanja sa drugim uređajima. Dva HDMI® priključka olakšavaju povezivanje igračkih konzola i Blu-rayTM Disc plejera, za veći izbor zabave preko velikog ekrana. Priključak za PC omogućuje korisniku da sadržaj sa svog PC računara emituje na većem ekranu ili da onlajn sadržaj sa ekrana prikazuje većoj grupi gledalaca.

U skladu sa unificiranim Toshiba dizajnom, novi modeli L24 serije se i vizuelno dobro slažu sa ostalim Toshiba proizvodima  i bez problema uklapaju u savremena okruženja dnevnih soba.

 

Novi L24 modeli biće dostupni u Evropi tokom četvrtog tromesečja 2014. godine.

 

Toshiba L24 serija te TV-a sa velikim ekranom:

  • Rezolucija: Full HD 1920 x 1080p LED TV
  • AMR+ 200 (Active Motion & Resolution) obrada slike
  • Personal Video Recording1 (PVR) funkcija
  • USB/HDD reprodukcija
  • Mogućnosti povezivanja: 2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC ulaz, 1 x RGB
  • Audio: NICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
  • Prijemnici (tjuneri): DVB-T/-T2 /-C, analogni[2]
  • Veličine ekrana: 102cm (40 inča) i 127 cm (50 inča)

 

[1] TV records to an external USB hard drive, sold separately.

[2]DVB-T2 u pojedinim zemljama možda neće u potpunosti biti podržan što zavisi od konkretnog modela. Kao rezultat neki program/funkcinalnosti možda neće biti dostupni.

 

Leave a Reply