450
TV-Monitori

Toshiba predstavlja L1 i W1 modele LED TV

Modeli Toshiba L1 i W1 manje veličine sa visokom rezolucijom i beskompromisnim kvalitetom slike. Korisnici mogu da biraju između modela crne i bele boje, zavisno od uklapanja u enterijer.

Toshiba predstavlja prve modele TV uređaja za 2013. godinu, koje karakteriše nov dizajn, dostupan u dve boje, i atraktivna cena. Ove nove serije predstavljaju idealnu dopunu za dečje i studentske sobe, kuhinje i spavaće sobe. Toshiba serije L1 i W1 imaju veličinu ekrana od 22 inča (55cm) do 32 inča (80cm) i mogućnost da primaju sve vrste zemaljskih signala. Modeli u beloj boji, koji su sve popularniji, savršeno će se uklopiti u moderan dom.

450

,,Većina modernih domova opremljena je centralnim multimedijalnim sistemom sa većim ekranom i velikom konektivnošću, uz jedan ili više manjih televizora u ostalim prostorijama. Toshiba L1 i W1 savršeno odgovaraju toj ulozi, posebno u beloj boji. Dolazi vreme kada će se koristiti ne samo centralni televizor već i sekundarni uređaji. Zato smo obratili posebnu pažnju na ovaj segment i ponudili televizore čija glavna odlika je superioran kvalitet slike uz manje dimenzije’’, kaže Ivan Daubel, direktor marketinga u kompaniji Toshiba Evropa GmbH.

Modeli Toshiba serije L1 nude FullHD displej dijagonale od 22 inča (55cm). Modeli serije W1 imaju HD Ready ekran od 24 inča (61cm) i 32 inča (80cm). Nove Toshiba serije W1 i L1 opremljene su kombinovanim TV tjunerom DVB-T za primanje digitalnog zemaljskog signala, DVB-C za kablovski signal a mogu da primaju i analogni signal. HDMI port omogućava povezivanje sa eksternim plejerom, rikorderom ili konzolom za igre a zahvaljujući ugrađenom USB konektoru, korisnici mogu da prikazuju filmove ili slike sa priključenih drajvova. Svi modeli imaju impresivan zvuk zahvaljujući Dolby Digital Plus sistemu, koji umanjuje nesavršenosti kompresovanih video formata.

 Beskompromisan kvalitet slike

Čak i osnovni Toshiba modeli nude napredni grafički procesor AMR (Active Motion & Resolution), koji optimizira prikaz akcionih i sportskih scena, koje su bile najproblematičnije za LED LCD televizore zbog tehnologije displeja. AMR tehnologija smanjuje zamućenje pokreta  i održava visok stepen osvežavanja slike.

Elegantni u svakom enterijeru

Toshiba serije L1 i W1 savršeno pristaju u svaku prostoriju u kući. Obe serije imaju modele dostupne u elegantnoj mat crnoj ili beloj boji.

Toshiba serije L1 i W1 biće dostupne u Evropi od kraja marta ove godine.

Leave a Reply