satellite-u840w
TV-Monitori

Toshiba Satellite U840W i Satellite U920t osvojili prestižnu iF nagradu za dizajn proizvoda

Toshibini UltrabookTM uređaji osvojili međunarodni žiri za dodelu iF nagrada svojim izuzetnim, inovativnim dizajnom i velikom praktičnošću

Kompanija Toshiba Evropa GmbH je objavila da su Ultrabook Satellite U840W i konvertibilni Ultrabook Satellite U920t dobili prestižnu iF nagradu za dizajn proizvoda na svečanosti u BMW veltu u Minhenu. Međunarodni žiri je ocenio 3.011 uređaja na osnovu kriterijuma kao što su kvalitet dizajna, završna obrada, izbor materijala, stepen inovacije, ekološki uticaj, funkcionalnost i ergonomičnost.

satellite-u840w

Toshiba Satellite U840W: prvi sinemaskopski noutbuk na svetu

Satellite U840W, debljine samo 20,8mm i težine samo 1,57kg, karakteriše izuzetan dizajn uređaja od brušenog aluminijuma sa elementima od smeđe gume koji pružaju prijatan osećaj na dodir. Tastatura u odgovarajućoj boji bez okvira zaokružuje izgled ovog uređaja, uz pozadinsko osvetljenje za svako dugme za rad u uslovima slabog svetla.

Satellite U840W je prvi noutbuk na svetu sa Trubrite® ekranom od 36,6cm (14,4 inča) u sinemaskopskom formatu 21:9. Ugrađeni harman kardon® stereo zvučnici visokog kvaliteta i SRS Premium Sound 3D™ dodatno unapređuju sinemaskopski doživljaj. Satellite U840W jedinstvenog dizajna pruža savršen multimedijalni doživljaj.

u920t

Toshiba Satellite U920t: jedan pokret pokreće revoluciju

Satellite U920t sa naprednom i izdržljivom slajder tehnologijom pravi je umetnik u brzoj promeni namene. U roku od nekoliko sekundi, on se pretvara iz UltrabookTM uređaja debljine 19,9mm i težine samo 1,52kg za rad na tastaturi u tablet od 31,8cm (12,5 inča) za jednostavnu kontrolu na dodir. Satellite U920t savršeno kombinuje kućište od magnezijuma srebrne i crne boje sa tekturisanim elementima od smeđe gume na delu za dlan i sa donje strane. Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem i bez okvira sa mat crnim dugmićima dopunjuje moderan dizajn ovog uređaja.

Leave a Reply