toshiba-tv
TV-Monitori

Toshibina linija TV i Blu-Ray disk plejera za 2013. godinu

Sa najavom novih serija televizora i najnovijih blu-rej disk plejera za 2013. godinu, Toshiba Evropa GmbH uvodi prve proizvode čiji dizajn odražava nov pristup kompanije evropskim tržištima.

Prvi proizvodi koji su primer novog dizajna Toshibe su serije L1, W1 i D1, kao i serije HD TV uređaja L2 i W2 po privlačnim cenama. Serije W4, L4, L6 i L7 sa servisom Toshiba Cloud TV, serija Ultra HD televizora L9 i kompletna nova linija blu-rej disk plejera, BDX2400KE, BDX3400SE, BDX4400KE i BDX5400KE odlikuju se ovim novim dizajnom. Evropska prodaja ovih proizvoda počinje u prvom kvartalu 2013. godine.

toshiba-tv

Suptilan, prepoznatljiv stil

,,Polazna tačka Toshibinog novog pristupa dizajnu bila je naša želja da uvedemo jedistven, prepoznatljiv stil za celokupnu liniju naših televizora i blu-rej disk plejera’’, objašnjava Met Mekdauel, direktor marketinga u diviziji za digitalne proizvode i usluge kompanije Toshiba Evropa GmbH. ,,Korisnici će svakako uočiti suptilan dizajn Toshiba proizvoda i iz daljine, kao vizuelni dokaz našeg čuvenog umetničkog pečata.’’

Najatraktivniji elementi novog dizajna su prefinjene, zaobljene ivice ramova i kućišta, uz okrugli svetleći indikator za stendbaj režim rada. Toshiba logotip se standardno pojavljuje na levoj strani proizvoda. Svi ovi elementi ističu suptilnu eleganciju i jednostavnost, uz dašak modernog za savršeno uklapanje u savremeni enterijer.

 

Naglasak na tankom i elegantnom dizajnu

,Manje je više’ je još jedan važan pravac koji simboliše estetsku jednostavnost novog Toshibinog dizajna proizvoda. Čistih linija, novi dizajn naglašava eleganciju proizvoda, uz uske ramove i postolja. Serija L7, na primer, ima opciono otvoreno TV postolje koje ističe poluprovidni ultratanki displej.

Elementi novog Toshibinog dizajna proizvoda jednako su primenjeni i na manje vidljivim delovima televizora, kao što su metalik srebrne linije na serijama L6 i L7, kao i viskokvalitetna peskirana površina sa zadnje strane. Posebna pažnja je posvećena bojama i tankim ramovima televizora.

Kod serije Ultra HD televizora L9, na primer, ovakav pristup se ogleda u crnom brušenom ramu u kombinaciji sa srebrnim linijama na verziji od 213cm (84 inča) i mat crnoj i sjajno crnoj boji modela od 165cm (65 inča) i 146cm (58 inča). Nov pristup dizajnu jednako ističe i faktor veoma malog formata nove linije blu-rej disk plejera uz dodatnu Smart TV funkciju. Sjajno crna prednja strana u kombinaciji sa srebnim poklopcem i blago osvetljenim kontrolnim panelom osetljivim na dodir posebno je uočljiva kod modela BDX5400KE i BDX4400KE.

Intuitivan izgled

Novi, jedinstveni Toshibin dizajn proizvoda ne odnosi se samo na fizički izgled osnovnih proizvoda. Odgovarajući elementi su primenjeni i na dodatnoj opremi, pakovanju i novom grafičkom korisničkom interfejsu. Ikonice i dugmići na novim daljinskim upravljačima za televizor su redizajnirani kako bi imali sličan elegantan i jednostavan izgled kao i glavni proizvodi, dok su istovremeno veoma jednostavni za korišćenje. Jednostavan, moderan i intuitivan interfejs takođe je jedan od glavnih vizuelnih elemenata novog Toshiba Cloud TV portala, koji svoj debi ima u serijama W4, L4, L6, L7 i L9.

Linija novih Toshibinih televizora i blu-rej disk plejera za 2013. godinu:

  • Novi Toshibini LED televizori serija L1, D1, W1, L2 i W2, naglasak na HD rezoluciji, višestrukoj konekciji i opcijama za zabavu
  • Ulaznica u svet Smart TV funkcija povezanih sa klaudom uz nove Toshiba serije televizora W4, L4, L6 i L7 TV
  • Toshiba serija L9 predstavlja drugu generaciju Ultra HD (UHD) televizora savršene definicije
  • Dodatne Smart TV opcije pretvaraju blu-rej disk plejere (Toshiba BDX5400KE, BDX4400KE, BDX3400SE i BDX2400KE) u centar povezanih uređaja.

Leave a Reply