TV-Monitori

Transcend je predstavio svoj novi Black Slim prenosivi CD/DVD režač

Vodeći se svojim uspehom sa 8X slim prenosivim CD/DVD rezačem, Transcend Information, Ins. (Transcend ), svetski lider u skladištenju i multimedijalnim proizvodima, predstavio je novu verziju rezača u crnoj boji koja se pridružuje postojećem belom izdanju. Uz novo sjajno crno kućište, kompaktnih dimenzija i raznovrsnih funkcija, CD/DVD rezač je savršen za tanke i lagane laptopove i netbook-ove, spojajući korisno i zabavno.

Kompaktan i moderan – najbolje paše uz laptop

Kako laptop računari postaju sve manji i lakši, ugrađeni CD ili DVD čitači i rezači često ne ulaze u ponudu. Transcend-ov 8X slim prenosivi CD/DVD rezač je posebno namenjen za upotrebu uz laptop računare. Karakteriše ga ultra tanak i uglačan dizajn, čineći ga tako modernim i lakim za nošenje. Dodatni kablovi za napajanje nisu potrebni. Kako je CD/DVD rezač povezan USB kablom, on se napaja direktno preko USB ulaza. Opušteni kod kuće ili na putu, laptop korisnici sada imaju slobodu da uživaju u DVD filmovima, instaliranju neophodnih programa ili kreiraju bekap baze podataka na diskovima, bilo gde i bilo kada.

Uz CD/DVD rezač dolazi i moćan medija softver za rezanje CyberLink Power2Go, takođe uključujući bonus 30 dana probne verzije CyberLink’s MediaShow programa. Sa ovim softverskom alatom, jednostavnim za upotrebum, korisnici ne samo da mogu rezati muziku, podatke, video, čak i bootable diskove u CD i DVD formatima, uključujući CD-R/RW, DVD±R, DVD±RW, DVD±R DL, i DVD-RAM, već mogu i sastavljati, organizovati i izrađivati media fajlove sa jednostavnim softverskim interfejsom.

Korisnici koji planiraju da pređu na Microsoft-ov najnoviji operativni sistem, Windows 7, mogu biti sigurni da je Transcend-ov novi CD/DVD rezač u potpunosti spreman. Prošavši kompletan test kompatibilnosti sa Windows 7 operativnom sistemom, uređaj garantovano radi kako uz sadašnji tako i uz budući sistem. Do 8X DVD i 24X CD brzinom rezanja, uz podršku za najnovije dual layer DVD medija formate, Transcend-ov CD/DVD rezač je spreman da postane popularan širom sveta.

Leave a Reply