TV-Monitori

Transcend Slim Portable CD/DVD pisač

Transcend Information, globalni lider na polju multimedijalnih i uređaja za skladištenje, predstavio je prvi mini CD/DVD pisač, koji korisnicima nudi tanak i elegantan izbor hardvera koji u stopu prati netbook ili notebook porodicu računara.

Kako su notebook-ovi, a posebno netbook-ovi, postal manji i lakši, ugrađeni CD/DVD čitači ili pisači su u istima postal sve ređi. Transcend-ov 8x Slim Portable CD/DVD je upravo predviđen za korišćenje sa pomenutim prenosnim računarima, i predstavlja jedinstveno rešenje zbog svoje male težine, modernog, kompaktnog i uglađenog dizajna i jednostavnog transporta. Transcend CD/DVD nema napajanje, jer se energijom za rad snabdeva kroz USB konekciju sa samim računarom. Bilo da su na putu, poslu ili u kućnom okruženju, korisnici će od sada moći nesmetano da uživaju u DVD sadržajima, koriste CD ili bekapuju podatke, bilo kad i bilo gde.

Transcend CD/DVD pisač dolazi sa softverom CyberLink Power2Go, koji uključuje 30 dana “probne” verzije CyberLink’s MediaShow. Koristeći ove softverske alate, korisnik ne samo da može narezivati muzičke ili druge sadržaje CD i DVD formata (ali i CD-R/RW, DVD±R, DVD±RW, DVD±R DL), već ih može i aranžirati i uređivati po svojoj volji.

Korisnici koji planiraju prelazak na najnoviju Microsoft OS Windows 7 platformu, bez bojazni mogu da koriste Transcend hardver, jer je prošao sve testovi i dobio pravo korišćenja Windows 7 žiga. Sa brzinama od 8X DVD i 24X CD za pisanje i podršku za najnovije “dual layer” snimanje DVD formata, Transcend CD/DVD pisač je spreman da stekne popularnost širom sveta.

Leave a Reply