TV-Monitori

UltraHD Lenovo ThinkVision Pro2840m profesionalni 4K smart monitor

PC lider, kompanija Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) danas je na CES 2014 sajmu, predstavila dodatke svom portfoliju proizvoda za vizualizaciju sa ThinkVision Pro 2840m modelom, jednim od najboljih 4K profesionalnih displeja dijagonale 28 inča, kao i sa modelom ThinkVision 28, pametnim displejem koji ne samo što je HD monitor, nego i Android-podržani zabavni centar.

Pro2840_lenovo

„ Lenovo je usmeren na to da postane vodeći provajder uređaja vrhunskog prikaza sa dva nova proizvoda svetske klase monitora, koji postavljaju standarde za ultraHD performanse”, rekao je Viktor Rios, potpredsednik i generalni menadžer, Think Desktop Workstation and Visuals, Lenovo. “ThinkVision Pro2840m je displej za profesionalce koji traže ultra visoke rezolucije, a ThinkVision 28 definiše pojavu nove kategorije premijum monitora sa pametnom elementom za ultimativnu fleksibilnost za naše zahtevne kupce.”

Svetska klasa 4K displej performansi

Osmišljen za rad sa CAD / CAM , analizu podataka ili čisto za zabavu visoke definicije ,ThinkVision Pro2840m je moćan 28 inčni ultraHD premium ekran za probirljive profesionalce koji zahtevaju vizuelni doživljaj bez kompromisa. Sa rezolucijom 3840×2160,najnoviji premijum ThinkVision Monitor reprodukuje zapanjujuće živu sliku, oštriju i detaljniju nego bilo koji drugi.

Korisnici će uživati u čistom i ergonomskom dizajnu infinity stakla koje poseduje tastere osetljive na dodir i dual zvučnike. Monitor je postavljen na funkcionalno postolje koje omogućava zakrivljenje, okretanje ili naginjanje za maksimalnu produktivnost. Niz portova omogućuje povezivanje sa više eksternih uređaja .

ThinkVision Pro2840m je proizvod koji će želeti da imaju profesionalci koji hoće najnoviju 4K tehnologiju po neverovatno povoljnoj ceni koju prati i garancija od 3 godine.

4K Smart Displejiljan rad i potpunu zabavu

Posvećenost kompanije Lenovo PC plus inovacijama je neumoljiva i predstavljanje novog Smart displeja nije izuzetak od tog trenda. Idealan za kućnu kancelariju sa svojim zapanjujućim dizajnom infinity stakla, novi  ThinkVision 28 menja pravila igre monitora od 28 inča ultra visoke rezolucije koje karakteriše 3840×2160 panel ali i širok spektar mogućnosti povezivanja kako bi profesionalci dobili najveću moguću.vrednost.

ThinkVision 28 je više nego samo posao. Na dodir dugmeta, ThinkVision 28 pretvara se u pravi centar za zabavu. Sadržaj na zahtev se neprimetno strimuje preko poznatog Android interfejsa zahvaljujući NVIDIA ® Tegra ® tehnologiji, dok podrška za upravljanje sa deset tačka obezbeđuje potpuno interaktivno iskustvo za celu porodicu.

Sa svojim inovacijama u dizajnu i podrškom za zabavu,ThinkVision 28 ne samo da nudi neverovatan doživljaj gledanja, već i revolucionaran koncept vizuelnih tehnologija kombinovanjem ekrana ultra visoke rezolucije sa moćnim tehnologijama sistema na čipu ( SOC ) .

Cene i dostupnost

ThinkVision Pro2840m će biti dostupan od Aprila 2014 po ceni koja počinje od $799.

ThinkVision 28 smart ekran će biti dostupan na pojedinim tržištima u Julu 2014 po očekivanoj početnoj ceni od  $1199.

Leave a Reply