VX2770Smh-LED-right_h
TV-Monitori

Viewsonic 27-inčni IPS displej sa MHL funkcionalnošću za povezivanje sa pametnim telefonima

ViewSonic je predstavio VX2770Sml-LED, 27-inčni profesionalni IPS displej opremljen MHL funkcionalnošću za praktično povezivanje sa pametnim telefonima, tabletima i drugim mobilnim uređajima.

Iako su pametni telefoni, tableti i drugi mobilni uređaji odlični za prenos informacija i ličnu zabavu, njihovi mali displeji otežava pregled fotografija velikog formata, čitanje teksta i deljenje ekrana sa drugima prilikom gledanja multimedijalnih sadržaja.

VX2770Smh-LED-right_h

 

Sa novim ViewSonic VX2770Sml-LED displejom visoke definicije korisnici mogu na lak način da povežu svoje mobilne uređaje na veliki 27-inčni VX2770Sml-LED ekran i u istom trenutku vide sadržaj visoke definicije bez potrebe za računarom. Jednostavno priključite HDMI deo MHL adaptera u ViewSonic displej i povežite drugi kraj na smarfon, tablet ili laptop računar. Uz to je omogućena i HDMI konekcija za fotoaparate i kamere.

vx70sml scenario h Viewsonic 27 inčni IPS displej sa MHL funkcionalnošću za povezivanje sa pametnim telefonima

Sa VX2770Sml-LED, korisnici mogu da uživaju u prikazu sadržaja sa svog mobilnog uređaja na ekranima velikog formata koliko god žele. Sve dok je vaš mobilni uređaj priključen za ViewSonic-ov MHL displej, ne morate da brinete da će se baterija na vašem mobilnom uređaju istrošiti. Sada možete uživati u fantastičnom HD kvalitetu digitalnih medija gde god da se nalazite jer VX2770Sml-LED deluje kao savršen veći sporedni ekran za korisnike mobilnih uređaja.

Sa ViewSonic-ovim VX2770Sml-LED displejom bez rama, korisnici su u sred akcije što doprinosi igračkom iskustvu bez ograničenja. Full HD 1080p rezolucija omogućava savršeno iskustvo gledanja filmova, dok SuperClear IPS tehnologija donosi bogate, fantastične, žive slike za aplikacije bogate bojama. Sa ultra tankim okvirom i elegantnim završnim sjajem, ViewSonic VX2770Sml-LED displej donosi upečatljivost i stil svakoj sobi ili kancelariji.

MHL 2.0 specifikcija podržava nekompresovani Full HD 1080p 30Hz video, nekompresovani 7.1 zvuk, kao i HDCP digitalnu zaštitu video sadržaja, omogućavajući da digitalni sadržaji na pametnim telefonima i tabletima budu prikazani na displeju visoke definicije i veličine kao što je VX2770Sml – LED. MHL kabl koji se dobija u paketu može istovremeno da puni bateriju mobilnog uređaja dok je povezan na VX2770Sml – LED.

Tako mobilni uređaji mogu biti korišćeni kao medija plejeri za video i muziku, kao i za prikazivanje slika ili dokumenata u visokoj rezoluciji. Sa kvalitetnim prenosom video i audio sadržaja, ViewSonic VX2770Sml-LED je odličan za gledanje i deljenje multimedijalnih sadržaja sa prijateljima i porodicom. Pored toga, svaki dodir ili prevlačenje  prstom preko mobilnog uređaja je sinhronizovano i prikazano i na VX2770Sml-LED displeju. Strastveni gejmeri sada mogu da koriste svoje pametne telefone zajedno sa VX2770Sml-LED ekranom za bolje igračko iskustvo.

Svi ViewSonic proizvodi imaju tri godine garancije budući se velika važnost pridaje  tome da korisnici budu bezbrižni prilikom izbora ViewSonic brenda. Takođe ViewSonic nudi i opciju produžene garancije na sve naše proizvode. VX2770Sml-LED dolazi sa trogodišnjom random garancijom, kao i sa trogodišnjom garancijom delova.

Cene i dostupnost

VXSml-LED će biti dostupan širom Evrope / Rusije / Turske po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 215 € (bez PDV-a) .

Leave a Reply