viewsonicCDE4200-L
TV-Monitori

ViewSonic CDE4200-L povoljan displej za mala i srednja preduzeća

ViewSonic Europe Limited., vodeći svetski proizvođač vizuelnih rešenja, danas je objavio da je proširio liniju komercijalnih displeja sa novim 42-inčnim CDE4200-L po ceni od 599 € bez PDV-a.

“Full HD rezolucija LED panela je važna karakteristika kada je reč o održanju konkurentske pozicije na današnjem tržištu tehničkih rešenja za promociju”, izjavio je Braian Wei, direktor marketinga za ViewSonic Europe LTD. “Sa današnjim sadržajima digitalnih natpisa koji su mešavina statičnih slika, kompjuterske grafike i video sadržaja, ova rezolucija prezentuje poruku na jasan, živopisan način koji uvodi gledaoca u impresivno brend iskustvo. U kombinaciji sa naprednim “auto control” funkcijama i raznovrsnim opcijama za povezivanje koji se često mogu naći samo kod skupih komercijanih displeja, CDE4200-L je idealan za kompanije koje žele da naprave veliki uticaj sa malim budžetom.“

viewsonicCDE4200-L

ViewSonic CDE4200-L je idealno vizuelno rešenje za korporativnu prezentaciju i komunikaciju, hotele i maloprodajne i ugostiteljske objekte. Full HD LED profesionalni displej od 42 inča poseduje raznovrsne opcije za povezivanje uključujući 3x HDMI, VGA, Composite i YPbPr. Sa svetlinom od 350 nita i kontrastom u odnosu 4000:1, ovaj LED displej obezbeđuje fantastičnu jasnoću prikaza. A ugrađeni 10W x 2 zvučnici i SPDIF digitalni audio izlaz pružaju kristalno jasan zvuk.

 

Pored toga, CDE4200-L uključuje USB cloning za lako dupliranje u sredinama sa više ekrana. CDE4200-L poseduje automatsku kontrolu koristeći RS232, HDMI CEC kontrolu i IR prolaz za lako povezivanje sa HDrisiverima, medija plejerima i Blu-ray plejerima. Programirani ugostiteljski meni omogućava prilagođenu kalibraciju funkcija kao što su podešavanje kanala, nivoa zvuka tako da je CDE4200-L idealan kao  televizor u hotelskoj sobi, javni displej u hotelskim i kancelarijskim lobijima, sportskim barovima i maloprodajnom merčandajzingu.

 

Kada se upari sa novim ViewSonic WPG-370 Wireless Gateway-om, pogodnosti u prezentacijama i pregledu ili deljenju sadržaja uzimaju potpuno novu dimenziju na CDE-4200-L. WPG-370 omogućava bežično povezivanje sa više uređaja kao što su desktop i laptop računari, pa čak i tebleti i pametni telefoni1. Bez obzira na to da li korisnik prezentuje ili prikazuje sadržaj sa Windows, Mac, iOS ili Android uređaja ovo rešenje olakšava bežično slanje sadržaja. To čini ovo rešenje idealnim za kancelarije rukovodilaca koji žele da dele PDF i poslovna dokumenta i druge materijale sa njihovog desktop računara sa drugima preko zidnog displeja.

 

U kombinaciji sa novim ViewSonic NMP-570w full HD wireless medija plejerom, CD4200-L nudi opciju da prikazuje poruke  sa centralnim upravljanjem sadržajima. NMP-570w pruža izuzetnu pouzdanost i sjajanu 1080P reprodukciju video materijala u kombinaciji sa bogatim sadržajem  direktno iz cloud-a. NMP570v koristi najnovije tehnologije – HTML5 za slanje dinamičnih informacije u trenutku njihovog servisiranja preko Interneta ili mrežnog servera. Softver za upravljanje sadržajem, jednostavan za korišćenje – Signage Manager Express sada nudi proširene obrasce i u pejzažu i u portretu koji podržava HTML5 HTML5 “Smart Widgets” za multi-zone aplikacije na ekranu. Ovo pruža savršeno rešenje za merčendajzing u maloprodajnim objekatima ili za internu komunikaciju u koncelariji.

 

Svi ViewSonic proizvodi imaju tri godine garancije budući se velika važnost pridaje  tome da korisnici budu bezbrižni prilikom izbora ViewSonic brenda. Takođe ViewSonic nudi i opciju produžene garancije na sve naše proizvode. CDE4200-L dolazi sa trogodišnjom random garancijom, kao i sa trogodišnjom garancijom delova.

 

Cene i dostupnost
CDE-4200-L će biti dostupan širom Evrope / Rusije / Turske po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 599 € (bez PDV-a). Preporučena maloprodajna cena za WPG-370 Wireless Gareway je 169 € (bez PDV-a), dok je za NMP-570W HD Network Media Player RRP cena 499 € (bez PDV-a).  Za naručivanje uzoraka za test, molimo Vas da kontaktirate našu PR agenciju.

Leave a Reply