swb viewsonic
TV-Monitori

ViewSonic Multi-touch Windows 8 pametne table od 55 i 65 inča

ViewSonic je predstavio  danas svoje najnovije pametne table osetljive na dodir koje su idealne za interaktivno učenje u učionicama kao i angažovanje publike u poslovnom okruženju.

“ViewSonic pametne table su odlične za interaktivnu primenu, one jačaju saradnju između predavača i učenika i pružaju zabavu kao novi način učenja,” izjavio je Brian Wei, direktor marketinga za ViewSonic Europe Ltd. “ I u korporativnim okruženjima, ViewSonic pametne table su fantastičan alat za prezentacije, radionice, demonstracije, sastanke i interaktivne video konferencije. “

Pametne table velikog formata imaju ugrađen računar za korišćenje različitih aplikacija za predavanja i prezentacije u okviru digitalne učionice ili sale za poslovne sastanke. ViewSonic SWB serija tabli omogućava korisnicima da drže dinamična predavanja, hvataju beleške sa digitalnim mastilom i čuvaju rad i fajlove – sve to sa jednostavnim dodirom pomoću prsta ili olovke. Ekrani dimenzija 55 i 65 inča čine ove pametne table idealnim za kancelarije rukovodilaca, sobe za sastanke i učionice male do srednje veličine.

swb viewsonic

Opremljeni sa Intel® Core i3 procesorom treće generacije i Windows 8 operativnim sistemom, SWB5501 i SWB6552 objedinjuju moćne performanse i kompletno iskustvo upravljanja dodirom za različite interaktivne aplikacije, web pretraživanje, igranje igara i saradnju. Korisnici mogu lako da preuzmu i pokrenu aplikacije iz Windows prodavnice.

Višestruki infracrveni senzori detektuju dodirne tačke sa većom preciznošću kako bi se povećala upotrebljivost i tačnost. ViewSonic SWB55 nudi mogućnost dodira četiri tačke istovremno, dok SWB65 obezbeđuje mogućnost dodira šest tačaka istovremno. ViewSonic pametne table omogućavaju da četiri korisnika istovremeno hvataju beleške, pišu ili crtaju na displeju. Ova funkcija podstiče saradnju i angažuje publiku. Touch funkcionalnost je jednostavna, intuitivna i jednostavna za upotrebu, pa korisnici mogu jednostavno dodirnuti ili prevući ekran za interaktivne aplikacije. Pored toga, ove pametne table dolaze sa preinstaliranim Windows 8 operativnim sistemom. SWB je dizajniran sa ivicom od 20mm između maske i oboda ekrana kako bi omogućio Windows 8 pokrete kao što je prelazak prstom od ruba ekrana što omogućava pristup aplikacijama i sistemu komandi.

Kao kompletan multimedijalni paket  SWB55 i SWB65 takođe sadrže i par integrisanih zvučnika snage 15W i integrisan Intel HD 3000 grafički čip. 6x USB , RJ45 , HDMI i VGA ulazi pružaju fleksibilnu i dobru konektivost, dok VESA standard nudi dodatne pogodnosti za postavljanje na zid. Opciono postolje i interaktivne olovke su takođe dostupne za korišćenje sa SWB55 i SWB65.

Svi ViewSonic proizvodi imaju tri godine garancije budući se velika važnost pridaje  tome da korisnici budu bezbrižni prilikom izbora ViewSonic brenda. Takođe ViewSonic nudi i opciju produžene garancije na sve naše proizvode. TD2420 dolazi sa trogodišnjom random garancijom, kao i sa trogodišnjom garancijom delova.

Cene i dostupnost
Pametne table će biti dostupne širom Evrope / Rusije / Turske po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 3.490 € (bez PDV-a) za model SWB5501, dok je cena za SWB6502 4,490 € (bez PDV-a).

Leave a Reply