viewsonic
TV-Monitori

ViewSonic najavio zajednički poduhvat sa kompanijom Hanvon

ViewSonic Corp., vodeći globalni provajder vizuelnih rešenja, danas je najavio zajednički poduhvat sa kompanijom Hanvon – svetskim liderom hardverskih i softverskih rešenja u tehnologiji prepoznavanja rukopisa i OCR (Optical Character Recognition) tehnologiji optičkog prepoznavanja znakova.

 

Zajednički poduhvat između kompanije ViewSonic i Hanvon objedinjen je kroz novu ViewSonic Hanvon Touch Technology korporaciju. Nova kompanija će razviti Electromagnetic Resonance Touch (ERT) ekranske module za rastuće potrebe elektronskih potpisa, elektronskih rešenja za državnu upravu, e-papir porudžbine i tržišta digitalnih edukativnih aplikacija. U stanju je da pruži visoko kvalitetna, ali pristupačana rešenja za korisnike koji žele da dodaju digitalni potpis ili ručno zabeležene beleške uz podrazumevanu funkcionalnost svojih proizvoda.

viewsonic

 

Nova kompanija je već razvila ekranske module i gotove proizvode različitih veličina, uključujući 4.7, 7, 8, 9.7, 10.1, 11.6, 15.4, 15.6, 17, 18.5, 19 i 21.5 inča Electromagnetic Resonance Touch (ERT) ekranske module, kao i različite veličine ekrana za crtanje (10.1, 15.6, 18.95, 21.5 inča). Ovi proizvodi omogućavaju precizno pisanje, i crtanje po ekranu koje je zahvaljujući bežičnoj olovci bez baterije lako primenljivo. Tehnologija omogućava aplikacijama (za tablete, pametne telefone, i sl.) da prepoznaju veoma detaljne informacije, kao što su nagib i pritisak olovke, da renderuju crtanje i pisanje tako jasno kao sa tradicionalnom olovkom na papiru.

ERT tehnologija takođe pomaže da se stvori ekološko okruženje, bez upotrebe papira, čime se smanjuju troškovi i štiti planeta. Pored toga, budući da korisnici više vole da hvataju beleške olovkom, nego prstom, ERT tehnologija je više prilagođena za pisanje u odnosu na jednostavan dodir prstom. Zbog ove jedinstvene prednosti, ViewSonic Hanvon Touch Tachnology korporacija predviđa kontinuiranu ekspanziju u industriji urađaja prilagođenih za pisanje rukom i osetljivih na dodir.

Leave a Reply