viewsonic
TV-Monitori

ViewSonic predstavlja novu liniju displeja velikog formata

Kompanija predstavlja inovativne i moderne displeje dizajnirane za prikaz moćnih vizuelnih rešenja namenjenih velikom broju poslovnih korisnika

ViewSonic Europe Limited., vodeći svetski proizvođač vizuelnih rešenja demonstrirao je danas svoju posvećenost kategoriji digitalnih natpisa (digital signage) predstavljanjem kompletne linije komercijalnih displeja.

Sa tradicijom nagrađivanog lidera u displej tehnologijama dugom 25 godina, ViewSonic je spreman da pruži najbolje u rešenjima digitalnih natpisa. Nudeći bogatu liniju proizvoda i naprednih tehnologija, ViewSonic namenu komercijalnih ekrana podiže na novi nivo. Bilo da se koriste u edukaciji, poslovnim ili komercijalnim objektima, ViewSonic rešenja digitalnih natpisa menjaju način na koji kompanije reklamiraju, promovišu i emituju poruke ka svojoj ciljnoj publici.

viewsonic

Ova pristupačna rešenja idealna su za upotrebu u svakoj industriji kojoj su potrebni ekrani ili natpisi velikog formata, od prodajnih mesta visoke vidljivosti, preko informativnih  znakova na javnim mestima, do reklamnih tabli u bankama i na univerzitetima. ViewSonic prodajni asortiman je posebno pogodan za prezentacije u kancelarijama rukovodilaca, konferencijskim i salama za poslovne sastanke, velike formate ekrana za internu komunikaciju u poslovnim zgradama, e-postere za merčendajzing i reklame u maloprodajnim objektima. ViewSonic ima za cilj da napravi ekrane velikog formata koji imaju mogućnost digitalnih oznaka i koji su pogodni za svaki obim poslovanja, a ne samo za velike korporativne organizacije i velike trgovačke lance.

 

“Evoluciju displeja od pasivnih i statičnih do aktivnih i dinamičnih mi smo dočekali spremno sa planom koji obuhvata najnovije interaktivne tehnologije kako bismo uključili i publiku, a radimo i sa velikim distributerima da bi naš asortiman digitalnih natpisa i rešenja bio dostupan širom Evrope.” izjavio je Mark Lufkin, direktor kompanije ViewSonic Europe Ltd.

 

Svet tehnologije se brzo menja. U digitalnom svetu postoji paradigma da se sve dešava mnogo bržim tempom nego što se ikada očekivalo. Brzo usvajanje svih tipova digitalnih uređaja i glad masovnog tržišta za bržim i relevantnijim informacijama je jasan katalizator. Kompanije i biznisi moraju da usvoje ekrane velikog formata za aplikacije, uključujući digitalno out-of-home oglašavanje, razmenu poruka na licu mesta i interaktivnu saradnju kako bi dosegli do svog ciljnog tržišta.

 

Tri godine garancije

Svi proizvodi su podržani sa tri godine garancije budući da ViewSonic pridaje veliki značaj  tome da korisnici budu bezbrižni prilikom izbora ViewSonic brenda. Takođe su u ponudi i opcije produžene garancije za sve proizvode. Svi Advanced Connect projektori dolaze sa trogodišnjom garancijom rada i delova.

Leave a Reply