ViewSonic predstavio 24 inčni Full HD displej sa intuitivnom Dual Point Optical Touch funkcijom
TV-Monitori

ViewSonic TD2420 monitor dizajniran za rad u zdravstvu i obrazovanju, kućnu zabavu i POS sisteme

ViewSonic predstavlja TD2420 dizajniran za rad u zdravstvu i obrazovanju, kućnu zabavu i POS sisteme

ViewSonic Europe Limited, vodeći svetski proizvođač vizuelnih displej rešenja, danas je najavilo svoj najnoviji LED ekran na dodir -TD2420.

“TD2420 je dizajniran za potrebe privrednih grana kao što su zdravstvo, obrazovanje, informativnih punktova gde se zahteva touch funkcionalnost, kao i za korisnike koji žele ekrane osetljive na dodir”, izjavio je Kler Čuang, LCD Monitor Product Marketing menadžer za ViewSonic Europe Ltd. “Razlog za to je dual point optical touch tehnologija TD2420 monitora, koja nudi veoma intuitivno iskustvo dodira. Zajedno sa svojim superiornim performansama i izdržljivoj 7H površini, ovaj ekran će opstati u skoro svakom okruženju u kome klasični despleji ne bi preživeli”.

Sa USB HID kompatabilnošću, TD2420 obezbeđuje automatsku touch funkcionalnost preko USB konekcije pod Windows operativnim sistemom. U kombinaciji sa više video izvora (HDMI, VGA i DVI), i 20,000,000:1 dinamičkim kontrastom, TD2420 donosi impresivno iskustvo gledanja što je idealno za pregled video materijala bez zamućenja i za oštru poslovnu grafiku.

ViewSonic predstavio 24 inčni Full HD displej sa intuitivnom Dual Point Optical Touch funkcijom

ViewSonic predstavio 24 inčni Full HD displej sa intuitivnom Dual Point Optical Touch funkcijom

Da bi omogućio kvalitetan audio i vizuelni doživljaj, TD2420 poseduje integrisane zvučnike sa SRS Premium Sound® tehnologijom za kristalno jasan zvuk. Ovaj Energy Star® i EPEAT Gold sertifikovani ekran podržava različite eko režime za uštedu energije i do 40% više od monitora iste veličine. Idealan za poslovno okruženje, ovaj ekran osetljiv na dodir odluikuje i VESA standard za montažu koji standardno dolazi sa Kensington Lock slotom za dodatnu sigurnost. U kompletu sa svim potrebnim kablovima, TD2420 se takođe isporučuje sa integrisanom olovkom u pogodnom otvoru u okviru maske ekrana, što je neophodno kada se radi o većoj interakciji kao što je slikarstvo, digitalni potpisi i preciznost u aplikacijama.

Svi naši proizvodi imaju tri godine garancije budući da pridajemo veliku važnost tome da  naši korisnici budu bezbrižni prilikom izbora ViewSonic brenda. Takođe nudimo i opciju produžene garancije na sve naše proizvode. TD2420 dolazi sa trogodišnjom radnom garancijom, kao i sa trogodišnjim garancijom delova.

Cena i dostupnost 

TD2420 će biti dostupan širom Evrope / Rusije / Turske po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 255 € (bez PDV-a)

Leave a Reply