TV-Monitori

ViewSonic unosi dosta inovacija u segment proizvodnje LCD monitora

ViewSonic® Corp., vodeći globalni dobavljač displeja, računarskih i rešenja za distribuciju digitalnog sadržaja, predstavila je svoje planove u okviru LCD poslovanja za 2010 godinu.

Prema predviđanjima kompanije, tržište monitora ide ubrzanim tokom u pravcu 16:9 displeja, i ovaj trend će obuhvatiti 60% tržišta u 2010, odnosno 70% tržišta do kraja 2011 godine. Sa svojim novim dizajnom Calico za VX seriju i Cassini za VA seriju, kao i 23” i 27” 16:9 modelima koji se očekuju u 2010 godini, Viewsonic namerava da učvrsti i proširi svoje tržišno učešće na teritoriji Srbije.

U domenu kvaliteta i inovacija, Viewsonic će nastaviti da proizvodi monitore bazirane na sve više prihvaćenoj LED tehnologiji, koja monitore čini i do 50% štedljivijim, tankim i laganim, bez prisustva žive.

Prema predviđanjima kompanije do 2015 godine, ovi monitori zauzeće 50% tržišnog učešća, a prava ekspanzija tehnologije očekuje se ove i sledeće godine. U ovom segmentu Viewsonic će prestaviti Krystalline seriju, atrativnog dizajna, odličnih performansi i sa novim OSD menijem.

U segmentu sve više popularnih 3D panela, sa osvežavanjem od 120Hz, Viewsonic će predstaviti svoj 24” model, što će ga svrstati u grupu malobrojnih proizvođača koji imaju u svojoj ponudi 3D monitore, sa dijagonalom većom od 22” namenjene gejmerima i entuzijastima.

Leave a Reply