TV-Monitori

Viewsonic VP2770-LED napredni WQHD profesionalni monitor

VP2770-LED napredni WQHD profesionalni displej nudi bogate kolor performanse i tačne boje i opremljen je sa mogućnostima za potpuno podešavanje ergonomije i opcijama za povezivanje

Kompanija ViewSonic, globalni proizvođač računarskih i komunikacionih rešenja, kao i potrošačke elektronike, nastavlja da predvodi u inovacijama sa svojim novim 27-inčnim IPS profesionalnim monitorom – VP2770-LED.

“Za profesije kao što su fotografija, arhitektura, kompjutersko inženjerstvo i dizajn gde su tačnost boja i radna površina od suštinske važnosti, profesionalni displej može da čini svu razliku,” izjavio je Mark Lufkin, direktor za Evropu, kompanije ViewSonic. “Naš VP2770-LED SuperClear™ IPS monitor je najsveobuhvatnije rešenje za profesionalce, nudeći izvanrednu tačnost kada su boje u pitanju, odlične uglove gledanja, mogućnost potpunog podešavanja ergonomije i veliki broj ulaza za povezivanje.”

Sa potrebama profesionalaca na umu, 27-inčni VP2770-LED SuperClear™ IPS LED monitor karakteriše WQHD (Wide Quad High Definition) 2560 x 1440 rezolucija sa 3.7 miliona piksela (skoro 80 procenata više piksela nego standardni 1080p displej) za fantastične detalje u visokoj definiciji. Sa 1.07 milijardi boja, velikim 20M:1 kontrastom, širokim 178/178 uglovima gledanja i odličnom kompatibilnošću sa većinom uređaja za kalibraciju na tržištu, VP2770-LED donosi tačne boje za aplikacije kojima je to od ključnog značaja, kao i veoma oštre detalje za realistične slike.

Kada je reč o kompatibilnosti i funkcionalnosti, VP2770-LED nudi fleksibilne opcije za povezivanje kao što su DisplayPort, HDMI, Dual-Link DVI i VGA zajedno sa četiri USB porta (2xUSB 3.0 i 2xUSB 2.0) za podršku za periferije. VP2770-LED takođe uključuje uniformni tanki okvir, mat okvir za neutralisanje refleksije. Dodatno, omogućava korisnicima potpuno podešavanje ergonomije uključujući podešavanja za visinu, nagib i okretanje, kao i kompatibilnost sa VESA postoljem za opciono nameštanje na zidu. Sa kombinacijom WQHD LED panela sa SuperClear™ IPS tehnologijom i 1.07 milijardi boja, opcijama za povezivanje i naprednim karakteristikama, VP2770-LED donosi vrhunsko iskustvo rada za profesionalce koji cene kvalitet slike, konektivnost i funkcionalnost.

VP2770-LED će krenuti sa prodajom u Evropi početkom oktobra 2012. VP2770-LED dolazi sa ograničenom garancijom od tri godine i garancijom za nula piksela sa greškom (zero dead pixel policy), najboljom polisom u industriji kada je reč o piksel performansama.

Leave a Reply