epson
TV-Monitori

Vrhunska priprema Blu-ray diskova od Epsona

Uz preciznost koja je bolja od industrijskog standarda DiscproducerTM PP-100IIBD je idealan za pripremu velike količine Blu-ray, CD ili DVD medija

Nadovezujući se na već dokazanu ekspertizu u pripremi diskova, kompanija Epson najavljuje PP-100IIBD, svoj najbolji model namenjen Blu-ray diskovima. Najnoviji model iz Discproducer serije poseduje disk drajvove koji ispunjavaju najviše standarde koji se primenjuju na drajvovima za arhiviranje. Ovi drajvovi (Pioneer PR1 serije) prevazilaze industrijske standarde i nude ekstremno preciznu pripremu uz jako mali nivo grešaka.

epson

Uz najnoviju disk drajv tehnologiju, PP-100IIBD poseduje i USB 3.0 SuperSpeed interfjes koji omogućava rezanje i štampanje najmanje osam Blu-ray diska u jednom satu. Sa kapacitetom od 100 primeraka BD-R diskova od 50 GB ili više od četiri terabajta podataka u jednom ciklusu PP-100IIBD je savršen za organizacije koje digitalizuju i arhiviraju velike količine podataka, uključujući državni i medicinski sektor, tv industriju i kreativne agencije.

 

Epson je takođe jedini proizviđač sa iskustvom kako u robotici tako i u štampi. Potpuno automatizovana i patentirana AcuGrip BD robotska ruka osigurava da se samo jedan disk zgrabi u jednom trenutku, čak i ako su diskovi prilepljeni. Ovo omogućava korisnicima da rade na drugim poslovima dok produkcija funkcioniše bez nadzora.

 

PP-100IIBD isporučuje visoko kvalitetnu i preciznu štampu na površini diska. Epsonova Micro Piezo glava za štampu proizvodi oštar tekst, čak i kada su u pitanju veoma sitni fontovi. Sistem sa šest individualnih ketridža drži cenu štampe niskom po disku a LED displej sa prednje strane omogućava lako nadgledanje nivoa mastila za svaku boju.

 

PP-100IIBD ne može biti lakši za korišćenje. Uključeni Total Disc Maker 5.0 softver je intuitivan i jednostavan za korišćenje. Napredne funkcije uključuju “read back” za lakšu pretragu fajlova u nizu diskova a “merge print” za štampu individualnog sadržaja na svaki disk tokom produkcije niza.

 

Lenard Bekman, menadžer proizvoda u kompaniji Epson Europe, dodaje “Epson se većpokazao kao vođa na tržištu, zahvaljujući preciznosti i pouzdanosti Discproducer serije. Ovo je razlog zbog koga više od 50 procenata bolnica u Evropi koje instaliraju CD/DVD izdavače za arhiviranje podataka o pacijentima biraju Epson1.”

 

Discproducer PP-100IIBD će biti dostupan za kupovinu od januara 2013.

Leave a Reply