TV-Monitori

Vrhunski model Sony BRAVIA X4500

Sonyjeva najnovija serija Full HD 1080 BRAVIA televizora sa ravnim ekranom pruža visoke performanse koje će oboriti sa nogu svakog zagriženog ljubitelja filmova. Bez obzira na to koju veličinu ekrana preferirate (40”/102 cm, 46”/117 cm ili 55”/138,8 cm), X4500 modeli pružaju najvernije bioskopsko iskustvo u zapanjujućoj Full HD rezoluciji 1920 x 1080.

Reprodukcija se odvija baš onako kako je reditelj predvideo, brzinom od 24 kadra u sekundi, uz kristalno jasnu sliku i okružujući zvuk koji doprinosi atmosferi, to je HD kućna zabava u punom sjaju. Uz mnoštvo vrhunskih tehnologija korporacije SONY, BRAVIA X4500 modeli isporučuju se sa četiri HDMI™ priključka koji omogućavaju povezivanje sa velikim brojem HD uređaja. Sve što vam je potrebno je jedan HDMI kabl.

Tehnologija Motionflow PRO 100Hz obećava najglatkiju i najprirodniju reprodukciju za sve brze akcione scene. BRAVIA ENGINE 2 PRO pruža najbolji prikaz boja do sada, kao i jasnoću i kontrast za dublje i bogatije iskustvo pri gledanju. Omogućeno je čak i povećavanje rezolucije za izvorne signale koje nisu snimljeni u visokoj rezoluciji, kao što su DVD-ovi, pomoću tehnologije DRC (Digital Reality Creation) 3.0.

Ono što je još impresivnije u vezi sa serijom X4500 je energetski efikasno Dynamic RGB LED pozadinsko osvetljenje koje se nalazi u unutrašnjosti uređaja. Zatamnjivanjem tamnijih delova slike dobija se još veći kontrast i veoma dubok prikaz crne boje – kao i mnogo veći opseg boja koji će oživeti vaše filmove. Dostupni su modeli sa veličinama ekrana 55”/138,8 cm i 46”/117 cm koji poseduju zapanjujući dinamički kontrast od preko 1 000 000:1.

Zvučne efekte takođe je moguće optimizovati zahvaljujući šest glavnih zvučnika i dva niskotonca (koji se nalaze u prvoklasnim srebrnim kućištima).

Leave a Reply