LG televizori
TV-Monitori

Zakrivljeni LG 21:9 UltraWide multi-displej monitor

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je najnoviji model zakrivljenog UltraWide monitora sa odnosom stranica 21:9. Novi 34UC87M monitor omogućava prikaz više sadržaja, pa korisnici istovremeno mogu da imaju uvid u veliku količinu podataka, dok UQHD ekran rezolucije 3440 x 1440 odlikuje 2,4 puta više piksela nego tradicionalni Full HD monitor sa odnosom slike 16:9. Na taj način, korisnici će uživati u vrhunskom iskustvu rešavajući poslovne zadatke, ali i uživajući u zabavnom sadržaju.

lg-tv

Površina samog LG 34UC87M monitora dovoljno je velika da zadovolji sve potrebe koje zahteva paraleleni rad na više ekrana, ali ukoliko je korisniku ipak potrebna još veća površina, ovaj monitor poseduje mogućnost povezivanja sa drugim monitorima u strukturu video zida. Takođe, novi model monitora predstavlja idealno rešenje za rad koji iziskuje paralelne ekrane, kao što je trgovina na berzi.

 

UQHD rezolucija i 99 odsto sRGB palete boja, omogućavaju mu da emituje vrhunske boje i sliku. IPS tip panela omogućava nivo osvetljenosti 300 cd/m2, a ukoliko se koristi sa Display port priključkom, dostiže dubinu boje od 10 bita. Još bolju sliku na zakrivljenom CINEMA ekranu omogućava i ugao gledanja 178/178, dopunjen ugrađenim MAXXAUDIO® sistemom zvuka sa dva stereo zvučnika jačine 7 W.

 

LG 34UC87M opremljen je Display Port i HDMI priključkom, USB 3.0 standardom, dok korisnici Mac računara mogu da iskuse prednosti koje pruža 2 Thunderbolt™ port za povezivanje. Ovaj model monitora može i da se montira na zid i koristi kao radna stanica za najrazličitije potrebe.

Leave a Reply