Hardware

U Novom Sadu otvoren TechnoMax centar

Renoprom, vodeći distributer nekoliko svetskih brendova u Hrvatskoj i Srbiji, otvorio je novi TechnoMax megacentar tehničke robe široke potrošnje u Novom Sadu.

Drugi TechnoMax centar u Srbiji otvoren je u Novom Sadu prošle subote čime Renoprom nastavlja uspešno poslovanje na ovom tržištu. Već više od godinu dana Renoprom u Srbiji distribuira vrhunske svetske robne marke iz područja audio video i Hi-Fi tehnike, informatike, GSM i foto video tehnike, te bele tehnike i malih kućanih aparata.

Sva maloprodajna mesta Renoproma u Srbiji posluju kao TechnoMax megacentri a novootvoreni u Novom Sadu na čak 1.600 kvadratnih metara nudi renomirane marke poput Acoustic Energy, Boston Acoustic, Denon, Hertz, Marantz, Mordaunt Short, Straight Wire, Sennheiser u kojima će uživati ljubitelji sofisticiranog zvuka. Uz navedena imena, povoljno se nude i proizvodi ostalih renomiranih svetskih proizvođača kao što su Philips, Ariston, Indesit, Gorenje, Whirlpool, Bosh, Candy, LG, Olympus, MSI i mnogih drugih.

Posebna zanimljivost je da se u sklopu istog objekta nalazi i partner Forma Ideale, lokalni proizvođač nameštaja, pa novosadski TechnoMax predstavlja nezaobilaznu stanicu u opremanju doma.

„Izuzetno nam je drago da smo drugi TechnoMax u Srbiji otvorili upravo ovde u Novom Sadu, gde postoji očigledan interes i poznavanje kvalitetne tehnike.“ izjavio je Miro Petravić, vlasnik kompanije Renoprom te dodao: „Kao i u Hrvatskoj, TechnoMax i matična firma Renoprom u Srbiji komunicira našu viziju poslovanja: svojim kupcima uz vrhunske proizvode ponudi i vrhunsku uslugu, uz pomoć visoko kvalifikovanih i ljubaznih trgovaca i ostalog osoblja koje će posetiocima trgovine biti na raspolaganju za detaljne informacije o proizvodima, savetovati ih prilikom kupovine i uputiti ih u odlične kreditne uslove i povoljna sredstva plaćanja“.

Leave a Reply