Gadgets · Hardware

Univerzalna baterija za dopunjavanje drugih uređaja

Prestigio Technologies Ltd., dinamični internacionalni vendor state-of-the-art proizvoda za digitalni dom i kancelariju, lansirao je univerzalnu bateriju koja je u mogućnosti da napaja mnoge uređaje. Novi proizvod je raspoloživ u radnjama Prestigio partnera širom Centralne i Istočne Evrope, Srednjeg Istoka i Severne Afrike.

Usled brzog razvoja informacionih tehnologija, današnji prenosivi uređaji opremljeni su sa više funkcija i karakteristika nego ikada ranije. Sa druge strane, uređaji konzumiraju više energije zbog čega su im potrebni pouzdaniji i jači izvori napajanja. Kako bi se prevazišao problem kratkog trajanja uobičajenih baterija, Prestigio je ponudio eksternu bateriju Power Bank 501 koja je dizajnirana da mobilnim korisnicima obezbedi dopunsko vreme rada.

Za korisnike koji su često u sitauciji da menjaju ili pune baterije, Prestigio Power Bank 501 je idealan izvor napajanja za upotrebu u pokretu. Brigama oko ograničenog trajanja baterije za laptop ili digitalnu kameru je došao kraj. Power bank odlikuje punjiva Li-Ion baterija visokog kvaliteta i dopadljiv dizajn. Sa velikim voltažnim opsegom i brojnim konekcionim mogućnostima, moguće je napajati većinu notebook računara na tržištu.

Uređaj mobilnim korisnicima obezbeđuje pouzdano napajanje bez prekida, tako da više nećete morati da brinete o osvetljenosti ekrana ili radu hard diska. Bez obzira gde se nalazite i šta radite, univerzalna baterija će ugasiti žeđ za dodatnim napajanjem. Power Bank 501 uključuje i bonus USB konektor što će omogućiti simultano punjenje više gadget-a.

Prestigio Power Bank 501 koristi Li-ion baterijsku tehnologiju koja smanjuje vreme punjenja povećavanjem gistine energije u svakoj ćeliji. Pored toga, prednosti ove baterije u veličini i težini će izuzetno koristiti kao alternativni izvorery energije za mobilne uređaje. Prestigio Power Bank 501 je u mogućnosti da obezbedi 4 dopunska sata rada za notebook kompjuter. Baterija je opremljena i dopadljivom kožnom futrolom kako bi sprečilo oštećenje uređaja.

Korisnici su u mogućnosti da prate preostalo vreme rada baterije putem indkatora napajanja koji se nalazi sa prednje strane uređaja. Power Bank 501 ne zahteva posebne metode punjenja što omogućuje korisnicima punjenje bilo kada. Punjač/adapter koji je priložen uz bateriju dizajniran je kao univerzalni uređaj – koji je u mogućnosti da se primenjuje u svakoj zemlji (sa odgovarajućim adapterom), što ga čini savršenim kako za poslovna tako i putovanja u vreme dokolice.

Kompletno pakovanje Power bank uređaja uključuje Power bank glavnu jedinicu, kožnu futrolu, konektor kabl, main unit, leather carrying case, connector cable, USB kabl, adapter/punjač napajanja, garantni list (samo Rusija) i uputstva za upotrebu – knjiga/CD.

Ključne karakteristike:

  • Tip baterije: punjiva lithium-ion baterija

  • Dimenzije: 174*84*23mm

  • Težinat: ~420g

  • Vreme punjenja: ~4 hours

  • Voltaža: 5, 6, 7.5, 9, 12, 14, 16, 19V

  • Maksimalan kapacitet: 10000mAh/5V

  • Boja: Crna/srebrna

Leave a Reply