Hardware

Uručena nagrada sretnom dobitniku Facebook nagradne igre LG Srbija

Juče je u prostorijama LG Electronics Predstavništva u Srbiji uručen LG XF2 multimedijalni plejer i hard drajv kao nagrada učesniku nagradne igre LG Srbija Facebook stranice. Branislav Jordanov, Marketing menadžer kompanije LG u Srbiji je uručio nagradu Vladimiru Kovačeviću, studentu iz Požarevca, čiji je predlog „Dream Box“ za nadimak uređaja LG XF2 pobedio između 2,883 predloga koje su učesnici, fanovi LG Srbija Facebook stranice, mogli postaviti u periodu od 1. do 30. aprila isključivo putem popularne internet društvene mreže Facebook.

Dobitnik nagrade LG Srbija Facebook stranice, Vladimir Kovačević, je povodom dodele nagrade izjavio: „ Zahvaljujem se kompaniji LG Electronics na ovoj sjajnoj nagradi. Ovo je prvi put da sam video ovakvu nagradnu igru na Facebook-u i iskreno sam bio prijatno iznenađen kada sam saznao da je moj predlog, među tako velikim brojem ideja za nadimak, ipak pobedio. Ovaj uređaj je veoma lep i koristan i jedva čekam da ga isprobam“, dodao je Kovačević.

LG Electronics (LG), svetski lider i inovator u tehnologiji elektronskih uređaja, je u martu ove godine zvanično na srpskom tržištu predstavio LG XF2, proizvod koji objedinjuje multimedijalni plejer i eksterni hard disk. Ovaj mini eksterni hard disk, sa HDMI izlazom debljine samo 2.5 inča, može se veoma lako prenositi i jednostavno koristiti.

Leave a Reply