Hardware

Uskoro kreće sa radom sajt za Apple proizvode u Srbiji iBerza.com

Vlasnici Apple računara, i oni koji bi ga rado posedovali, od srede 18. juna će dobiti novu i jedinstvenu šansu! Na tržištu Srbije u sredu kreće sa radom novi portal za Apple korisnike koji će, pored najaktuelnijih novosti i saveta, ponuditi i oglase.

Na adresi www.iBerza.com od srede tačno u 13:00 će za fanove Apple laptopa, telefona, i gedžeta, za čitaoce biti otvoren specijalizovani internet magazin o svetu Apple tehnologija.
Uz magazin, iBerza.com nudi i oglasnik, tako da će svi posetioci iBerze imati priliku da postave male i velike oglase. Svakome ko se registruje na novi portal od srede iBerza.com poklanja bonus kredit od 1.000 dinara. Ovaj kredit može se iskoristiti za postavljanje poruke o prodaji.

iBerza novi portal

iBerza.com je specijalizovani portal namenjen je domaćoj publici: pravnim i fizičkim licima, autorizovanim dilerima, prodavcima dodatne opreme, serviserima, sadašnjim i budućim Apple korisnicima. Sadržaj veb sajta iBerza.com čine sekcije, “Oglasi”, “Magazin”, “Dileri” i “Servisi”, kao i informacije o najbitnijem u ovom regionu – o popustima.

Zahvaljujući bogatoj bazi podataka u koju su unapred uneti svi Apple proizvodi i njihove specifikacije, omogućena je brza i jednostavna postavka oglasa za onog koji prodaje, kao i napredna i laka pretraga za onog koji kupuje.

Cilj kreatora “iBerze” je da na ovaj način približe Apple brend domaćim korisnicima čineći dostupnim sve u vezi sa ovim proizvodima, a što je u ponudi na domaćem tržištu, i sve to na jednom mestu!

iBerza nije autorizovani Apple prodavac, i ne prodaje Apple proizvode. Tim portala iBerza.com čine vrsni poznavaoci Apple brenda, iskusni IT profesionalci, sa dugogodišnjim iskustvom u dizajniranju web sajtova, praćenju i primenjivanju Internet trendova u onlajn poslovanju.
Firma Web Operater, koja je pokretač iBerza portala, osam godina sarađuje sa prepoznatljivim svetskim brendovima Huawei, Fiat, Citroen, Roche, Sanyo, Ansmann, FOX International, Grazia, Peg-Perego, Metropolis Records i drugima.

One thought on “Uskoro kreće sa radom sajt za Apple proizvode u Srbiji iBerza.com

Leave a Reply