Hardware

Uskoro prvi IT Hipermarket kod nas

ComTrade Shop kao najveći domaći lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za IT proizvode obradovaće sve ljubitelje savremenog načina življenja, poslovanja i komuniciranja, jer 31.marta otvara do sada najveću IT prodavnicu

To će biti prvi IT Hipermarket kod nas i nalazi se u “Ušće” Shopping Center-u. Novi ComTrade Shop se prostire na 750 m2 i predstavlja zaista „mali hram“ za sve ljubitelje informacionih tehnologija. Ovaj ComTrade Shop IT Hipermarket se izdvaja izuzetnom ponudom.
ComTrade je obezbedio smo izuzetan izbor najprestižnijih artikala preko 40 svetski priznatih i poznatih proizvodjača IT opreme, i sve to u još prijatnijem, potpunijem i “komotnijem” prostoru. U ponudi je najveći izbor notebook i desktop računara, monitora, LCD televizora, štampača, mobilnih telefona, foto i video kamera, multimedijalnih plejera, opreme za gejmere, kao i sva prateća opreme za IT proizvode.

Za kupce kojima je potrebna “brza IT intervencija”u Shopu biće tzv. Upgrade point za nadogradnju računara i notebookova, a moguće su i sitne popravke. Takođe, po prvi put u ComTrade Shop-u biće predstavljen specijalni segment namenjem gejmerima, sa mini igraonicom i delom sa video igrama.

Uslovi plaćanja u ComTrade Shop-u čine svaku kupovinu dostupnom, jer robu možete platiti gotovinski, preko računa, svim platnim karticama, čekovima, kao i putem Diners Club & ComTrade Shop kartice (do 12 rata), a biće i posebno kreditno odeljenje za one koji se odluče za potrošački kredit.

Posetite ComTrade Shop na 1. spratu u “Ušću”, svih sedam dana u nedelji od 10-22h, u najvećem shopping mall-u na našim prostorima koji se nalazi na granici starog i Novog Beograda pored Poslovnog centra Ušće.

Leave a Reply