Hardware

Uspravni usisivač Samsung VU7000 Motion Sync

Kako bi povećala svoje poslovanje u domenu usisivača tokom 2014. godine, kompanija Samsung ponudila je premijum rešenje korisnicima u SAD koje će zadovoljiti njihove potrebe u pogledu održavanja čistoće podova uz novi uspravni usisivač Samsung VU7000 Motion Sync.

VU7000 poseduje inovativnu odvojivu dršku koja može potpuno da se odvoji od glavnog dela kako bi korisnici mogli lako da očiste mesta do kojih je teško doći.

SC20F70HC

Odvojiva drška ima sopstveni motor što pruža vrhunsku prenosivost. Kao kompletan uređaj, usisivač pruža odlično čišćenje tepiha i podova. Takođe, usisivač ima i tehnologiju CycloneForce multi™: 9 ciklonskih komora koje zadržavaju finu prašinu iz filtera čime nude moćno usisavanje i performanse.

Uspravni model VU7000 ima i revolucionarni dizajn Motion Sync koji je prvi put predstavljen u septembru 2013. u Evropi na Samsungovim modelima Motion Sync usisivača sa posudom. Sa tim dizajnom, okretna četka i veliki zakrivljeni točkovi nude maksimalne mogućnosti upravljanja za lako čišćenje ćoškova i oštrih uglova. Tokom 2014. godine, Samsung će na američko tržište doneti i Motion Sync usisivač sa posudom.

Samsungov Motion Sync uspravni usisivači Motion Sync usisivač sa posudomće se naći u prodaji početkom proleća 2014.

Leave a Reply