Hardware

Utorak – dan za Canyon

CANYON najavljuje posebne promotivne dane za svoje kupce širom sveta. Od sada, utorak je sinonim za CANYON u okviru  ‘Tuesday – CANYON DAY’ kampanje. Nova inicijativa je uspešno lansirana 25. novembra 2008. godine, i nastaviće se tokom 2009. godine.

Dileri i ritejleri koji prodaju CANYON sada mogu očekivati mailove svakog utorka koji će predstavljati nove proizvode iz proizvodnog programa, specifikacije i preporučene prodajne cene. Ali sačekajte! To nije sve! Kupci će imati posebne pogodnosti na nedeljnom nivou. Kako i sam naziv kampanje otkriva, ove posebne ponude CANYON proizvoda biće aktuelni samo utorkom!

Imamo atraktivan portfolio sa praktičnim, jednostavnim za upotrebu i modernim proizvodima. Ponosni smo što možemo da vam ponudimo proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na tržištu. CANYON se uklapa u svaki budžet: pristupačne cene znaće da cene krajnji korisnici, naročito u ovim teškim finansijskim okolnostima.

Od svog osnivanja 2003. godine, CANYON je obezbedio pozitivnu reputaciju ponudom dobrih marži svojim kupcima.  CANYON definitivno nudi profitabilne poslovne prilike, a na vama je da ih iskoristite.

Leave a Reply