Hardware · Notebook-Netbook

Uz svaki Toshiba notebook poklon – antivirus softver

Toshiba je sa kompanijom McAfee avgusta 2008. godine potpisala ugovor o saradnji i obezbedila jednomesečnu licencu AV softvera Internet Security 2008 za sve svoje nove korisnike prenosnih racunara.

Zastita od virusa i upada u sistem je globalni problem, a odlučujući se za McAfee, Toshiba je omogužila da se svaki novi kupac Toshibinog laptopa  oseća bezbedno tokom prvog meseca upoznavanja sa računarom. Posle podizanja sistema Windows Vista potrebno je izvršiti registraciju na McAfee portalu i otvoriti svoj licni user i ostvariti pravo na koriscenje jednomesecne besplatne zaštite.

ASBIS je prepoznao problem većine korisnika koji nakon ovog “trial” perioda ostaju bez ažurne zaštite pa je otisao korak dalje u ovom partnerstvu i u promotivnom periodu obezbedio za sve svoje kupce besplatnu 12-o mesečnu pretplatu na verziju McAfee Internet Security 2009.

McAfee® Internet Security čini PC i online zaštitu jednostavnom za svakoga. “Podesi i zaboravi” rešenje dolazi u paketu sa poznatim i nagradjenim McAfee SiteAdvisor® web alatom, tako da ste unapred upoznati sa bezbednošću web strana koje posećujete prilikom korišćenja e-bankinga, kupovine i trgovanja. Ovaj paket totalne zaštite omogućava zaštitu od virusa, trojanaca i hakera, skenera, identifikuje kradljivce i druge vrste on line kriminalnih radnji.

McAfee® Internet Security dolazi sa revolucionarnom Active Protection tehnologijom, obezbeđujući trenutnu zaštitu protiv bilo koje zlonamerne pretnje vašem PC-U. Pretnja može biti analizirana i blokirana u milisekundi, za razliku od ranijih višečasovnih tradicionalnih tehnika skeniranja. Uz dnevnu ažurnost i upgrade na najnoviju verziju programa zaboravite sledećih godinu dana na internet pretnje i vuruse.

Promotivni period trajaće do 20.02.2009, u tom periodu uz svaki kupljeni Toshiba laptop dobićete na poklon instalacioni CD “McAfee Internet Security 2009”.

Potrebno je samo instalirati softver sa CD-a, zatim aktivirati licencu sa postojećim userom (ako ste prethodno koristili “trial” licencu) ili otvoriti novi user na McAfee portalu.

Parametre za McAfee sačuvajte u vašem inboxu u slučaju preinstalacije ili popravke laptopa.

Leave a Reply