Hardware

Velika novogodišnja akcija u Positive-u

U novosadskom Positiveu u toku je velika novogodišnja akcija koja važi do 31. decembra ove godine. Kupcima je na raspolaganju  veliki izbor desktop konfiguracija sa operativnim sistemom Windows 7 Starter, a  uz svaki kupljen računar sa ove akcije – dobija se na poklon kompjuterski radni sto. Pored desktop konfiguracija na raspolaganju je i preko 20 različitih laptop računara, od renomiranih proizvođača kao što su Lenovo, HP, Acer, Asus, Toshiba. A takođe uz svaki kupljen laptop sa ove akcije, kupcima sleduje poklon u vidu laptop torba.

Takođe, u okviru ove akcije osim računara na akciji su i razni modeli multifunkcijskih štampača koji su  idealni za kućnu upotrebu, skeniranje i štampanje fotografija odličnog kvaliteta po izuzetno povoljnim cenama. I to nije sve, tu su i monitori kao i TV monitori na sniženim akcijskim cenama, zatimveliki izbor usb gedžeta koji su gotovo idealni kao novogodišnji poklon, a možete izabrati i novogodišnji poklon za dame iz specijalnog ženskog IT kutka.

Iskoristite priliku za kupovinu račuanra i poklona po sniženim cenama pre povećanja PDV-a koji će od Nove Godine biti 18%.  Posetite Positive u Danila Kiša 5 u Novom Sadu, pozovite 021-472-03-88 ili naručite bilo koji deo hardvera putem  webshop-a.

Leave a Reply