lg
Hardware

Veliki broj nagrada za kompaniju LG

Početak 2015. godine LG Electronics (LG) je obeležio sjajnim nastupom na  Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES 2015), na kome je ova kompanija osvojila čak 41 nagradu, predvođena neverovatnim G Flex2 smart telefonom, 4K OLED televizorima sa ravnim i zakrivljenim ekranom i revolucionarnim TWIN Wash sistemom za pranje veša.

Kompaniji LG priznanja su, između ostalih, uručili Endgadget, USA Today / Reviewed.com i Digital Trends, kao i Asocijacija potrošačke elektronike (CEA), koja je ovom južnokorejskom proizvođaču dodelila 10 nagrada u oblasti kućne zabave, bele tehnike i mobilnih uređaja, a takođe je imenovala LG za 4K ULTRA HD partnera sajma CES 2015.

lg

„U srži svih naših proizvoda nalazi se naše obećanje da pružamo inovacije za bolji život”, rekao je Vilijam Čo, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics SAD. „To obećanje je temelj rezultata novih LG proizvoda predstavljenih tokom sajma u Las Vegasu. Ova priznanja potvrđuju našu posvećenost vrhunskom kvalitetu, i inspirišu nas da nastavimo sa podizanjem standarda inovacija u 2015. godini i dalje.”

Tokom prethodnih 10 godina, LG je dobio više od 150 CES nagrada za inovacije, uključujući 10 nagrada u četiri kategorije 2015. godine. Treću godinu zaredom, LG OLED TV uređaji i premium G serija pametnih telefona nagrađeni su CES nagradama za inovacije.

Leave a Reply