Categories
Gadgets Hardware

Verbatim lansirao nove slušalice za VoIP

Verbatim je lansirao tri modela visoko kvalitetnih i udobnih slušalica za VOIP (Voice over Internet Protocol) telefoniju, i seriju od osam modela slušalica u tri različita dizajna za fantastičan užitak slušanja muzike dok ste u pokretu.

Slušalice za Internet telefoniju

Verbatimove nove slušalice predstavljaju odličan izbor za Internet telefoniranje preko Skype, MSN ili drugih provajdera.
Tokom razvoja “Multimedijalnih slušalica”, čije su odlike fleksibilni, prilagodljivi boom mikrofon, posebna pažnja usmerena je na udobnost. Takozvane “Neck Band Multimedijalne slušalice” su izuzetno lagane, te zahvaljujući tome da se nose iza glave, čine čak i duge razgovore prijatnim. Gejmeri koji koriste slušalice za igranje, među novoponuđenim modelima bi se mogli odlučiti za “USB Multimedijalne slušalice” je rim ‘Plug-and-Play’ opcija omogućava brzu i jednostavnu konekciju sa PC-em ili laptopom u nekoliko sekundi, a da se preko potenciometra lako može prilagoditi jačina zvuka ili se mutirati mikrofon.

Osam novih Verbatim “bubica”

Osam novih Verbatimovih bubica dolaze u tri različita modela: “SecureClip”, “Flexi Hook” i “Sound Isolating”. Model “SecureClip” bubica se može sklopiti kada nisu u upotrebi što olakšava nošenje oko vrata. Neverovatno su udobne za nošenje, zahvaljujući specijalnim mekanim omotačem bubice. Model “Flexi Hook” omogućava slobodu kretanja tokom upotrebe čemu doprinosi prilagodljivi držač za stabilno pozicioniranje iza ušiju te se može reći da je idealan izbor za one korisnike koji vole da voze bicikl ili trče slušajući muziku.

Verbatimove “Sound Isolating” bubice donose neuporediv kvalitet zvuka na tržište. Zahvaljujući svom specijalnom, anatomskom obliku omogućavaju redukciju buke iz okruženja, čime se obezbeđuje beskompromisno uživanje u muzici. Ovaj model, dostupan je i u finoj crnoj verziji sa odvojenim kontrolorom jačine zvuka, kao i sa pozlaćenim džekom koji dodatno omogućava bolji užitak.

“Kako istraživanja analitičke kuće Gfk kažu tržište bubica će zabeležiti rast u proseku od 42.8% do 2013.godine. Susrećemo se sa neverovatnom tražnjom u privatnom ali I u profesionalnom sektoru sa našim novim slušalicama i bubicama,” rekao je Mats Nordin, Accessories Business Development Menadžer EUMEA

Karakteristike

Slušalice
· “Multimedijalne slušalice”
· “Neck Band Multimedijalne slušalice”
· “USB Multimedijalne slušalice”

Bubice
· “SecureClip” model sa specijalno mekanim omotačem bubice dostupan je u tri različite boje.
· “Flexi Hook” sa fleksibilnim držačem koji omogućava stabilnost u nošenju prilikom bavljenja sportom.
· “Sound Isolating” modeli za neuporediv kvalitet zvuka dostupni su u četiri različite boje i finoj crnoj verziji sa odvojenim kontrolorom jačine zvuka, kao i sa pozlaćenim džekom koji dodatno omogućava bolji užitak.