Hardware · PC računari

Verbatim uspeo da upakuje još više na USB drajv

Verbatim je proširio svoj portfolio USB Store ‘n’ Go uređaja, dodavši još dva USB memorijska modula, svaki kapaciteta 32GB – USB Executive model sa fenomenalnim brzinama čitanja i zapisa za profesionalne korisnike i USB Mini Swivel sa rotirajućim poklopcem. Imajući u vidu da su kapaciteti ovih uređaja jednaki kapacitetu od 45 CD-ova, idealni su za sve korisnike koji putuju i imaju potrebe da nose velike količine podataka sa njima. USB Executive i USB Mini Swivel su dostupni u radnjama sada, sa cenama od 7.314 dinara za Executive i 6.628 dinara za Mini Swivel model.

Store ‘n’ Go Executive USB uredjaj je optimizovan za maksimalne performanse i nudi brzine čitanja i zapisa do 200x (30MB/sec) i 80x (12MB/sec). Stilizovan, srebrni dizajn uredjaja sa gumenim zaštitnim omotačem izgleda perfektno uz svaki model računara ili notebooka. Mini Swivel USB ima brzine čitanja i zapisa od 11MB/sec i 8MB/sec.

I dok USB Executive ima svoj prednji deo sa mogućnošću uvlačenja, a Mini Swivel zaštiti rotirajući poklopac, oba uređaja imaju već instaliran softver za enkripciju i zaštitu podataka koji štiti da Vaši podaci ne padnu u pogrešne ruke. Plavo LED svetlo pokazuje kada je transfer podataka u toku sa ili na uređaj. Kao i za sve svoje uređaje, Verbatim nudi svim svojim korisnicima besplatnu telefonsku podršku za nove USB drajvove.

One thought on “Verbatim uspeo da upakuje još više na USB drajv

  1. Sinisa Veljkovic

    Postovani, gde se moze kupiti ovaj Verbatim od 32GB?
    S postovanjem.

Leave a Reply