Hardware

ViewSonic PJD 7820HD projektor

Pojavljivanjem na tržištu, ViewSonic PJD 7820HD opovrgao je tvrdnju da ne možete naći ni jedan projektor sa rezolucijom od 1080 piksela koji se uklapa u budžet do 1.100 evra. Sa niskim troškovima rada i trogodišnjom garancijom, koji ne oduzimaju na kvalitetu reprodukovanog sadržaja, ovaj Full HD model ispuniće očekivanja poslovnih korisnika kojima je i namenjen.

 pjd7820hd_viewsonic

Pored niske cene koja se na domaćem tržištu kreće oko 99.000 dinara, PJD 7820HD odlikuju i vrhunske performanse. Jačina osvetljenosti od 3.000 lumena i kontrast u odnosu 15.000:1 obezbeđuju kvalitetnu sliku, dok se BrilliantColour tehnologija pobrinula da boje koje reprodukuje ovaj model izgledaju verodostojno i živopisno. Takva kombinacija u jednom projektoru znači da je proizvođač težio da ispuni kriterijum visokog kvaliteta koji bi odgovorio na izazove postavljene od strane kompanija, kao i kućnih korisnika.

pjd7820hd_projektor

Još jedna prednost je objektiv kratkog dometa koji omogućava da ViewSonic PJD7820HD usmeri sliku od 72 inča sa udaljenosti od samo dva metra, što ga čini zgodnim za manje prostorije. Sam projektor je dosta mali u poređenju sa klasičnim modelima, pa će njegove dimenzije odgovarati  svakom pomoćnom stolu.

Uključuje najnoviju HDMI konekciju, VGA i mini USB ulaz, kao i uobičajene i kompozitne S.video konektore. Kvalitet garantuje 1,3 puta optički zum, kao i mogućnost ispravljanja ključnih vertikalnih tačaka i integrisan zvučnik.

Dizajniran za poslovne korisnike, PJD7820HD je idealan za prikazivanje grafičkih intenzivnih aplikacija, CAD inženjerskih crteža ili multimedijalnih fajlova visoke rezolucije. Zbog svoje višestruke namene, ovaj model se takođe može koristiti za gledanje Blu-ray filmova. Aktiviranjem opcije  “filter-less design” i “DynamicEco standby” režima za štednju, osvetljenost se smanjuje do 30 odsto, kada projektor nije u upotrebi. Na taj način se pruža poboljšana pouzdanost proizvoda i gotovo besplatno održavanje.

 

Leave a Reply