Hardware

Višenamenski bežični miš Genius DX-7000X

Genius, vodeći globalni proizvođač računarskih periferija, predstavio je prenosivi bežični miš vrhunskih karakteristika, namenjen pre svega klasičnom kancelarijskom radu i korišćenju kod kuće.

Model DX-7000X blagih je i ergonomskih linija, a dizajniran je tako da ga bez problema mogu koristiti kako desnoruki, tako i levoruki korisnici. Dolazi u dve različite boje – elegantno crnoj i razigranoj plavoj – obe sa jedinstvenom šarom na poleđini.

Napaja ga Geniusov senzor BlueEye, rezolucije 1200 tpi koji je ujedno zaslužan i za činjenicu da novi DX-7000X bez problema radi na bilo kojoj površini, uključujući tepih, zamagljeno staklo, drvene podloge… Visoka rezolucija osigurava maksimalnu preciznost i izuzetnu kontrolu pokazivača u svim aplikacijama.

DX-7000X opremljen je već poznatim Geniusovim inovativnim otvorom za bateriju koji može primiti bateriju AA ili AAA formata (jedna baterija AA formata uključena je u pakiranju). Ako ga ne upotrebljavate duže vreme, miš možete i isključiti posebnim prekidačem, čime  se dodatno produžuje radni vek baterije.

Miš se povezuje sa računarem preko piko prijemnika, a kada ga prenosite ili ne koristite, prijemnik možete smestiti u poseban otvor na samom mišu. Smeštanje prekidača u taj otvor automatski isključuje miša, štedeći na taj način preostalu bateriju.

Novi miš DX-7000X može se nabaviti u bolje opremljenim prodavnicama i on-line radnjama računarske opreme po preporučenoj ceni od 2100,00 dinara.

Leave a Reply