Hardware

Vreme inteligentnih veš mašina – daljinsko programiranje preko mobilnih aplikacija

Iako je veš mašina jedan od uređaja osmišljenih pre svega da  olakša posao oko pranja veša, sve domaćice će se sigurno složiti da je ograničen kapacitet, odabir odgovarajućeg programa ili optimalne količine deterdženta posao koji oduzima prilično vremena.

Danas, kada su potrebe moderne porodice veće nego ikada pre i kada na poslu provodimo više vremena nego kod kuće, mašina za veš mora da ponudi mnogo više kao naš najveći saveznik u pranju veša, očuvanju kvaliteta i boje odeće.

Koliko ste puta samo poželeli da jednim klikom podesite sve opcije za pranje rublja? Nova Samsungova veš mašina WW9000 vam to omogućava – ona ima četiri senzorske tehnologije koje prikupljaju informacije o količini, zaprljanosti veša, potrebnoj količini vode i deterdženta za što efikasnije pranje.

Na osnovu tih informacija funkcija automatskog pranja bira najoptimalniji ciklus, temperaturu, vreme i brzinu centrifugiranja. Ujedno, za lako stavljanje i vađenje veša, obim vrata je dodatno povećan a bubanj je podignut.  Sada je samo potrebno da ubacite sav prljav veš i jednim klikom aktivirate mašinu i tu se vaš posao završava.

Samsung_WW9000_0015_16

Ovaj model veš mašine opremljen je i opcijom pametne kontrole, pa možete na daljinu da kontrolišete i pratite rad mašine putem aplikacije na smart telefonu. Bilo da ste kod kuće ili  van nje, nećete više brinuti  da li stižete da operete veš – uz pomoć ove opcije možete da započnete ili pauzirate ciklus pranja, da dobijete obaveštenja o preostalom vremenu pranja kao i obaveštenje o tome kada je pranje završeno.

Osim „pametnog“ pranja, model WW9000 poseduje i funkciju super brzog pranja koja omogućava skraćivanje vremena pranja na visokim temperaturama sa 2h30min na  60 minuta za 5 kilograma veša, što doprinosi većoj uštedi energije. Jedinstvena tehnologija, ecobubble, pomaže da se prašak za veš rastvori i stvara bogatu penu koja brže prodire u tkanine, te je potrebno manje tople vode, zbog čega se štedi električna energija pri svakom pranju.

Kompanija Samsung svakodnevno radi na razvijanju i dizajniranju „pametnih“ kućnih uređaja, kako bi svojim korisnicima pojednostavila i olakšala svakodnevni život. Brojna sprovedena istraživanja pokazala su da je korisnicima, osim inovativnih tehnologija i funkcija, veoma važan i dizajn. Novi model WW9000 bez bespotrebnih linija i dugmića svojomglatkom površinom i prirodnim oblinama, pruža čistu eleganciju.Ravan front  sa tamno plavim kristalni finišom koji na vratima stvara izuzetan spektar boja kad god na njega padne svetlost, ful tač skrin u boji od 5 inča i talasasti dizajn na bočnim stranama otvaraju novo poglavnje u dizajnu kućnih ređaja.  Ova veš mašina će se sigurno uklopiti u ostatak prostora i postati sastavni deo vašeg doma jer vreme skrivanja mašina za veš u zasebnim prostorijama je odavno prošlo.

Samsungova veš mašina WW9000 poseduje motor sa digitalnom inverterskom tehnologijom, koja nudi izuzetnu dugotrajnost uz 10 godina garancije na motor i biće dostupna na tržištu Srbije krajem aprila.

Leave a Reply