Hardware

Vucomm postao distributer Buffalo multimedije

Buffalo je globalni proizvođač inovativnih soridž uređaja, multimedija i mrežnih wireless uređaja za upotrebu u malim i srednjim preduzećima. Kompanija je prepoznatljiva kao broj jedan u proizvodnji periferne PC opreme u Japanu i kao svetski lider u proizvodnji NAS uređaja 6 godina za redom.

Produkti ove kompanije zadovoljavaju potrebe privatnih i poslovnih korisnika, pružajući novčano isplative mrežne uređaje (NAS), prenosive i desktop hard diskove, multimedijalne uređaje, bežične LAN rutere i različite linije USB flash drajvova. Svi ovi uređaji predstavljaju kompletno integrisano rešenje, kako za mala i srednja preduzeća tako i za digitalna kućna okruženja.

buffalo

Vucomm

Kompanija Vucomm posluje pune 24 godine na polju komunikacionih i video sigurnosnih mreža koje se odlikuju kvalitetom i pouzdanošću koji zadovoljava i najzahtevnije korisnike.

VUCOMM saradjuje sa specijalizovanim kompanijama koje proizvode profesionalnu video sigurnosnu i komunikacionu opremu.  To garantuje da je oprema najvišeg kvaliteta, sa režimom rada 24x7x365. Pouzdana oprema omogućava korisniku da troškove održavanja svede na minimum.

Saradnja Vucomm-a i Buffalo-a traje još od 2007 godine, što znači da ostvaruju poslovnu saradnju punih 7 godina. Ostvarena je čvrsta i uspešna saradnja dve prijateljski nastrojene kompanije, ponajviše zahvaljujući uspešno realizovanim projektima. .

Ovakva saradnja dovela je do toga da se Vucomm nađe na Buffalo mapi svetskih distributera (http://www.buffalo-technology.com/en/where-to-buy/ ) i kao jedini ovlašćeni distributer Buffal-a za Srbiju i Crnu Goru, još jednom uveri sve o sposobnosti ove kompanije da uspesno napreduje bez upotrebe agresivnog markentiškog pristupa, već koristeći isključivo snagu sopstvenog kvaliteta.

Leave a Reply