Gadgets · Hardware

Wacom Bamboo

Wacom, vodeći proizvođač tabli za crtanje i interaktivnih displeja, izumeo je olovku za dvadeset prvi vek. Wacom predstavlja Bamboo, novu tablu za slobodoručno pisanje, beleške i navigaciju kroz kompjuterske aplikacije. Kao i biljka (bambus) od koje je pozajmila ime, Bamboo tabla je fleksibilna i može se koristiti u beskonačno mnogo namena; od jednostavnih stvari kao dodavanja beleški na dokumenta do najkomplikovanijih obrada fotografija.

Bamboo vam omogućava korišćenje novih opcija predstavljenih u Microsoft Vista operativnom sistemu, Office 2007 paketu programa ili Mac OS operativnom sistemu. Sa širom mogućnošću personalizacije, Bamboo ima jednostavan, prirodniji sistem navigacije kroz informacije.

Veličina table odgovara A6 standardu papira. Dizajn je savremen i čini rad jednostavnim i intuitivnim. Cilj ove table je da približi ovaj način rada korisnicima koji se ne bave grafikom, kao kućnim korisnicima, kancelarijskim radnicima i ostalim profesionalcima.

Aktivna površina iznosi 92.3 x 147.6 mm. Sve opcije koje koristi olovka su jednostavno upotrebljive, kao prepoznavanje rukopisa, gestova, što ubrzava radi i povećava vašu efikasnost.

Koristeći Bamboo u Microsoft Office paketu programa, možete razviti novi, lični način komunikacije i personalizovati potpisivanje elektronske pošte. Potom, koristeći olovku ili marker alatku u Microsoft Word-u, tabla se moze koristiti za pisanje poruka, skiciranje ili markiranje dokumenata, radnih papira ili prezentacionih slajdova.

Pri dizajniranju Bamboo table razmišljalo se o povećanoj funkcionalnosti, sadržaju ExpressKey tastera za pristup najčešće korišćenim komandama kao što su cut i paste.

Novi momenat u dizajnu je i Touch Ring, prsten koji pojednostavljuje zumiranje i pregled, i plavo pozadinsko osvetljenje. Moderan, ergonomičan dizajn Bamboo table ima 512 nivoa osetljivosti na pritisak, pragramabilni dvosmerni prekidač i gumicu. Wacom vam je predstavio tehnologiju bez žica i baterija, koja vam nudi prirodan pristup pisanju, komentarisanju i navigaciji.

Više informacija o Bamboo tabli možete pronaći na sajtu proizvođača: www.wacom.com/bamboo.

Leave a Reply