Hardware

WCG odabrao Apacer kao zvaničnog snabdevača za veliko finale

World Cyber Games (WCG), organizator internacionalnog video game priznat i od strane Gisisovih Svetskih Rekorda, objavio je partnerstvo sa Apacerom, svetskim liderom u proizvodnji memorija i digitalnih storidž uređaja. Kao zvanični snabdevač memorijama, Apacer će obezbediti svoje DDR3 memorijske proizvode na Velikom Finalu WCG 2009. Apacer-ovi DDR3 memorisjki proizvodi će biti ugrađeni u 600 PC-ja za takmičenje za vreme WCG 2009 Velikog Finala

Apacer-ovi dual channel memorijski moduli sa odabranim originalnim čipovima najviših performansi, 1Gbit, 128×8, koji su pregeldani u dual channel test okruženju korišćenjem napredne test opreme i programa pod različitim parametrima napona i vremenskih sekvenci, kako bi se obezbedile najbolje performanse i stabilnost memorijskih modula. Apacerovi DDR3 memorijski moduli će dati igračima doživljaj ultimativnog game okruženja sa naboljim performansama i pouzdanošću.

Austin Chen, predsednik Apacer-a je rekao: “Srećni smo što smo ponovo izabrani za WCG zvaničnog snabdevača memorijama. To je dobra pozornica za Apacer da predstavi naše memorijske module visokih performansi i da se sretne sa tako mnogo gejmera iz raznih zemalja.”
“Posle našeg partnerstva na WCG 2006 Grand Finalu u Monci u Italiji, ja sam ponosan što smo ponovo partneri sa Apacer-om i što će igračima biti obezbeđen najviši nivo PC doživljaja
“, rekao je Hyoung-Seok Kim, direktor World Cyber Games, Inc. “Apacer će unaprediti World Cyber Games nivo eSportova i igranja igara obezbeđujući najnaprednije memorije.

Leave a Reply