Hardware

WiFi štampač Lexmark X4550

Brzo štampajte fotografije bez margina na svim popularnim formatima, kopirajte ili skenirajte dokumente samo jednim pritiskom na taster. Ovaj uređaj vam nudi briljantne 6-bojne fotografije sa opcionim foto kertridžom #31, ili pak kvalitetnu 4-bojnu štampu sa standardnim kertridžom i to na različitim tipovima papira koje PrecisionSense tehnologija razaznaje i automatski određuje rezoluciju štampe.

Lexmark X4550 je predstavnik nove serije Lexmark uređaja tipa sve-u-jednom, sa kojim možete štampati, skenirati i kopirati u boji. Opremljen je tekstualnim displejom i tasterima za lako i brzo kontrolisanje funkcija, a kao bonus X4550 donosi i ugrađeni čitač memorijskih kartica. Osim preko kartica za direktno učitavanje fotografija koje želite da štampate, ovaj univerzalni uređaj omogućava i direktno priključivanje digitalnog fotoaparata preko USB kabla (na PictBridge USB), ali i priključivanje USB Flash drajvova.

Softver ovog višenamenskog uređaja podržava slanje faksova preko PC-a (sa ugrađenim faks modemom), koristeći funkcionalnost ugrađenog skenera. Inače, skener može da radi i bez računara, pri čemu se slika može snimati na memorijsku karticu ili USB Flash drajv.
Za ovaj uređaj kao opcija nudi se wireless modul kompatibilan sa standardom 802.11g (54 Mb/s).

Leave a Reply