Hardware

Xerox Phaser 6130

U ovom trenutku najbrži u svojoj klasi, Xerox Phaser 6130 u jednoj minuti  može da odštampa 12 stranica u boji ili 16 crno-belih, koristeći ekološki Emulsion Aggregation toner visokog sjaja, koji svojim načinom ispisa daje oštar tekst i jednoliku raspodelu boje.

Phaser 6130 može da otisne 16 nijansi boje po tački što nije tipično za uređaj te klase i omogućava veći opseg boja ispisa. Printer podržava Adobe PostScript3, Pantone skalu boja, kontinuiranu raspodelu boje (puni ton), te Xerox Color Correction što omogućuje profesionalni izgled ispisa boja na prezentacijama i promotivnim lecima.

Štampač sadrži procesor od 333 MHz-a sa memorijom koja je nadogradiva do 1GB i sa lakoćom barata i dokumentima koji uključuju finansijske tabele i grafikone.

Phaser 6130 koristi fioku u koju stane do 250 papira A4 formata i ispisuje rezolucijom od 600x600x4 tačaka po kvadatnom inču na razne vrste medija uključujući i nalepnice, posebne vrste kartica, vizit-kartice i koverte.

Phaser 6130 ima niz opcija koje olakšavaju njegovo korišćenje. U slučaju nestanka tonera u boji printer se može prebaciti na pisanje crno-belim tonerom, a uređaj može biti podešen da pošalje elektronsku poštu kada je toner na izmaku.

Druga će opcija automatski prepoznati prazne stranice, te ih preskočiti pri ispisu i time uštedeti vreme i papir. Phaser 6130 je jedan od najtiših štampača koje proizvodi Xerox i dovoljno je tih tako da se može držati na radnom stolu.

Leave a Reply