Hardware

Xerox smešten u kvadrant vizionara na Gartnerovom čarobnom kvadrantu

Gartner, Inc. smestio je Xerox  u „Kvadrant vizionara na Gartnerovom čarobnom kvadrantu za 2013. u području upravljanja poslovnim sadržajima – Eneterprise Content Management (ECM)“ zbog svoje mogućnosti da izruči raspon opcija za upravljanje poslovnim sadržajima uključujući rešenja bazirana na oblaku.

“Upravljanje poslovnim sadržajima pametno je rešenje za poboljšanje poslovnih procesa, a zauzvrat povećava produktivnost“, rekao je Mike Feldman, predsednik, Large Enterprise Operations, Xerox. “Uz naš portfolio baziran na oblaku i upravljanju poslovnim sadržajima, poslovi su pojednostavljeni.“

 

Xerox ECM platforma, DocuShare®, automatizuje dokumenta i digitalni sadržaj kako bi se posao pojednostavio i to u mnogim industrijama uključujući obrazovanje, zdravstvo, maloprodaju, bankarstvo, osiguranje, vladine organizacije i proizvodnju. Dodatna efikasnost toka rada može se dobiti uz novi DocuShare 6.6.1, dok DocuShare Mobile dopušta korisnicima traženje, uređivanje i preuzimanje dokumenata u pokretu.

Xerox Versant 2100 Press

Xerox Transactional Content Manager sistem je za upravljanje sadržajem zasnovan na webu kojim se dokumenti prosleđuju od jedne do druge tačke za donošenje odluka. Ta SaaS platforma omogućuje kompanijama i ustanovama postizanje veće efikasnosti zahvaljujući ubrzanju procesa donošenja odluka.

 

Ponuda specijalizovanih sistema za upravljanje poslovnim sadržajima kompanije   Xerox obuhvata jedinstvene tokove rada sa dokumentima kakvi se susreću u pravu, hipotekarnom kreditiranju i zdravstvenoj zaštiti. Uz podršku inovacija kompanije Xerox u tu ponudu su uvršćeni i patentirani alati za analizu teksta i slika, kao i kategorizaciju i analitiku sadržaja.

 

  • Xerox Litigation Services nudi servise, tehnologije i konsultantsko stručno znanje za upravljanje logistikom elektronskih dokumenata.

 

  • Xerox Mortgage Services omogućava zajmodavcima, zajmoprimcima i drugim pružaocima usluga elektronsko potpisivanje, skladištenje, pristupanje i upravljanje pravnim dokumentima o kreditiranju, a takva saradnja znatno ubrzava postupak odobrenja hipotekarnih kredita.

 

  • XMPie®, preduzeće u vlasništvu kompanije Xerox, nudi individualna rešenja za upravljanje komunikacijama, poput proizvoda StoreFlow™ – sveobuhvatnog rešenja za ispis sadržaja sa interneta, koje omogućava stvaranje internet prodavnica i marketinških portala i upravljanje njima.

 

  • Xerox Ignite™ Educator Support System, rešenje za tok rada i softver koje prebacuje rukom ispravljane učeničke zadatke u domenu digitalne analitike, ubrzava nastavnicima ocenjivanje materijala.

 

  • Midas+ Solution Suite je integrisani paket softverskih aplikacija za bolnice koji nudi od upravljanja slučajevima pacijenata i objektivnog upoređivanja podataka do poboljšanja performansi i izveštavanja u skladu sa propisima.

Leave a Reply