Hardware

Xerox tržišnim liderom u uslugama za upravljanje štampom

– Xerox je zadržao vodeću poziciju za usluge upravljanja štampom (managed print services / MPS) na svetskom nivou petu godinu zaredom, prema najnovijem izveštaju analitičke grupe Quocirca.
Kao vodeća svetska kompanija za poslovne procese i upravljanje dokumentima, Xerox pomaže kompanijama da optimizuju infrastrukturu za štampanje kako bi prihodi porasli, troškovi se smanjili, a tok rada bio što efikasniji.

mps-quocirca-landscape
Prema izveštaju Xerox je zadržao vodeću poziciju na konkurentnom tržištu što je rezultat različitih snaga, uključujući i kontinuirani razvoj i ulaganje u MPS portfolio i ponudu različitih usluga; od usluga za kancelarijsku štampu i produkcijsku štampu do IT usluga i poslovnih procesa.

xerox
„Xerox ima dugu tradiciju na MPS tržištu“, rekla je Louella Fernandes iz Quocirce. “ Jačanje njihovog softverskog portfolija, posebno ConnectKey® platforme i automatizovanog toka rada, trebalo bi da doprinese sinergiji između njihovog upravljanja sadržajima i MPS ponude.
Izveštaj koji nudi nezavisnu procenu pružaoca usluga, predstavlja tržište koje se razvija izvan osnovnih MPS usluga kao što su uređaji i okreće se poboljšavanju efikasnosti poslovanja.

Xerox logo
“Kako raste količina informacija kojima preduzeća raspolažu i upravljaju, na papiru i u elektronskom obliku, tako raste i izazov upravljanja njima“, rekao je Don Dixon, viši potpredsednik, Global Document Outsourcing, Xerox. “Izveštaj Quocirce prepoznaje našu sposobnost da omogućimo poboljšanje efikasnosti putem novih servisa. Naša unapređenja pomažu kompanijama svih veličina da upravljaju informacijama bolje i lakše kako bi mogli usmeriti fokus na glavni posao.“

Leave a Reply