Xerox štampači
Hardware

Xerox vodeći u segmentu multifunkcionalnih štampača

Softver i aplikacije za kancelarijsku tehnologiju kompanije Xerox nastavljaju da osvajaju stručna priznanja – poslednje takvo priznanje dodelili su IDC i Buyers Laboratory LLC (BLI) – dok potrošači otkrivaju prednosti usluga upravljanja štampom (MPS) koje omogućuju ovi proizvodi.  

 

Xerox štampači

Xerox štampači

Već treću godinu zaredom, Xerox je zadržao poziciju lidera na osnovu procene IDC MarketScape: američke procene dobavljača pametne višefunkcijske periferne opreme za 2014.-2015., dok je BLI kompaniji dodelio godišnju nagradu za najbolja rešenja za digitalizaciju papirnih dokumenata drugu godinu zaredom.

 

Prema modelu IDC MarketScape, tehnologija ConnectKey® kompanije Xerox predstavlja samu srž njene pametne MFP strategije i doprinosi njenom postizanju statusa lidera. Nadogradnje ConnectKey dostupne su za čitavu paletu sigurnih MFP-ova spremnih za rad u oblaku i omogućuju radnicima u pokretu i kancelarijskim radnicima još više načina da budu efikasni, od štampanja na daljinu do stvaranja aplikacija koje pojednostavljuju način rada.

 

U jednom od ključnih elemenata u izveštaju IDC MarketScape navodi se sledeće: „Pametni MFP-ovi kompanije Xerox igraju glavnu ulogu u strategiji MPS-a sledeće generacije kompanije Xerox, posebno u smislu pitanja sigurnosti, pokretnosti i automatizacije radnog toka.”

 

„Sinergija između naše tehnologije i ponude MPS-a sledeće generacije omogućuje organizacijama da lako i brzo postignu dobitke u produktivnosti i uštede koje proizlaze iz upravljanja štampom i sadržajem”, rekao je Jim Rise, viši potpredsednik poslovnog odeljenja za kancelarije i rešenja kompanije Xerox.

 

BLI-jeva nagrada za najbolja rešenja za digitalizaciju papirnih dokumenata

Osvajanje BLI-jeve nagrade za najbolja rešenja za digitalizaciju papirnih dokumenata po drugi put rezultat je Xeroxovog izvanrednog portfolija proizvoda za digitalizaciju dokumenata, uključujući rešenja omogućena tehnologijom ConnectKey, Xeroxov App Studio i Xeroxov Oblak za mobilno štampanje.

 

„Kompanija Xerox posebno je uspešna u razvijanju rešenja namenjenih bolnim tačkama klijenata u smislu rešavanja poslovnih izazova, kao i u pronalasku partnera iz redova stvaraoca aplikacija trećih strana kako bi ponudili najbolja rešenja na tržištu”, rekao je Jamie Bsales, viši urednik odeljenja za rešenja BLI-ja.

 

Takođe, Xerox je 2015. osvojio BLI-jeve nagrade u području Izvanrednog uspeha u inovacijama (Xerox App Studio), Izvanrednog rešenja za mobilno štampanje za male kompanije (Xerox Mobile Print Cloud) i Izvanrednog rešenja za mobilno štampanje za preduzeća (Xerox Mobile Print Solution).

 

„Kako naši klijenti podižu lestvicu u smislu efikasnosti i produktivnosti, mi odgovaramo na način da nudimo najnaprednija višefunkcijska rešenja izrađena oko ekosistema ConnectKey i potpunu paletu inovativnih rešenja”, rekao je Rise. „Osim toga, pomažemo svojim partnerima i distributerima u pružanju jedinstvenih i raznovrsnih radnih tokova putem aplikacija Xerox App Studio i ConnectKey.”

Leave a Reply