Xerox-WorkCentreR-6655
Hardware

Xerox WorkCentreR 6655 novi multifunkcionalni uređaj

Novi multifunkcionalni štampač (MFP) iz kompanije Xerox  donosi snažnu kombinaciju inovativnih funkcija i samim tim rešenja za mala i srednja poduzeća, koja su dosad bila namenjena samo velikim.

Na taj način, male i srednje kompanije imaju mogućnost da idu iznad svojih očekivanja i pritom drže troškove pod kontrolom.

Sa rezolucijom 1200×600 dpi, novi Xerox WorkCentre® 6655 Color MFP stvara živopisne slike u boji koje oduzimaju dah i jasno definisani tekst sa brzinom štampanja do 36 stranica u minuti. Takođe, uređaj ima standardni kapacitet od 700 do 1250 listova.

Xerox-WorkCentreR-6655

Korisnici mogu lako štampati dokumente sa svojih računara, mobilnih uređaja, internet stranica, USB prenosne memorije ili oblaka. Omogućena je jednostavna distribucija dokumenata putem faksiranja ili skreniranja na e-mail, računar ili oblak sa WorkCentre-a 6655. Osim toga, uređaj je obogaćen softverom Xerox ConnectKey® koji je dizajniran kako bi pojednostavio posao u svakoj organizaciji.

 

Uređaj ima prilagodljiva rešenja kao što je Xerox Extensible Interface Platform® koji omogućuje kreiranje aplikacija bez potrebe za dodatnom IT podrškom. Ovaj uređaj traži minimalne intervencije korisnika i pruža više vremena neprekinutog rada.

 

Kako bi pomogli preduzećima u sprečavanju krađe podataka i drugih sigurnosnih pretnji, WorkCentre 6655 integrisan je sa McAfee® tehnologijom koja samo ovlašćenim korisnicima osigurava pristup uređaju.

Leave a Reply