Hardware

XI “Hi-Files Show” sajam 8. i 9. novembra: biće izložen najveći zakrivljeni televizor na svetu

Jedanaesti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike,  biće održan 8. i 9. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu.

 

Na ovogodišnjem sajmu posetioci će imati jedinstvenu priliku da vide u Srbiji prvi najveći zakrivljeni UHD televizor na svetu, Samsung TV dijagonale od 2.66 metara (105 inča). Ovaj impresivan televizor stiže ekskluzivno na Hi-Files Show iz Koreje i imaće mini balkansku turneju, posle koje se vraća u Samsung centralu u Seulu.   Svi zaintersovani kupci moći  će  da naruče ovaj uređaj prema posebnoj proceduri, jer neće biti izložen u radnjama zbog svoje specifičnosti i  cene. 

 

Pored ovog modela televizora u centralnom holu biće izloženi najsavremeniji Samsung audio i video uređaji za 2014. godinu, predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu.  Zajedno sa zakrivljenim televizorom, biće predstavljen i Samsungovzakrivljeni zvučnik HW-H7500/H7501 koji može da se koristi odvojeno ili na nosaču za Samsungove zakrivljene UHD televizore od 55 i 65 inča. Zakrivljeni zvučnik je savršen za postavljanje na zid jer se lako može instalirati ispod televizora umesto postolja.

AV

 

Hi-Files Show je  najveći Hi-Fi događaj u Srbiji. Audio-video uređaji i sistemi biće izloženi u šest sala na prvom spratu, kao i u sobama na drugom spratu. Prisustvo na najvećem Hi-Fi događaju u Srbiji do sada su potvrdile distributerske kuće: 4Audio, Audiophile High-End, M-Kabl, Vox Trade, Player i Auris Audio, kao i domaći proizvođač Beyond Frontiers Audio. Iz Slovenije stiže proizvođač zvučnika Gallus Audio Technology, koga su posetioci Hi-Files sajma imali prilike da upoznaju prethodnih godina.

 

 

XI Hi-Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

 

Ulaz je slobodan za žene i decu.

Leave a Reply