Hardware

Zabava u pokretu

Najnoviji i najkompaktniji DVD plejeri

Kompaktni D-VE7000S DVD WALKMAN® i DVP-FX810 ‘Prenosni bioskop’ (Portable Cinema) su kompaktni, lagani i poseduju vrhunske funkcije, tako da možete da uživate u najboljem kvalitetu svojih filmovabilo da ste kod kuće ili u pokretu.

DVP-FX810 ‘Prenosni bioskop’

 

Bolji od prenosnog računara

U današnje vreme svi žele da se zabavljaju gde god da se nalaze, čak i na plaži ili na putovanju sa porodicom. Iako DVD možete da reprodukujete na prenosnom računaru, oni mogu da budu glomazni i teški za nošenje, a gledanje ponekad prekidaju obaveštenja o pristigloj e-pošti i slično. Zato smo osmislili dva potpuno nova, potpuno prenosiva DVD plejera koji se mogu koristiti u svim situacijama; super kompaktni D-VE7000S DVD WALKMAN® i DVP-FX810 ‘Prenosni bioskop’.

D-VE7000S DVD Walkman®

Vrhunski plejeri koje svuda možete nositi sa sobom

DVD WALKMAN® je fenomenalan srodni audio model. Elegantan, kompaktan, lagan i lepo dizajniran sa LCD ekranom od sedam inča, dovoljno je prenosiv da može da putuje sa vama bilo gde, bilo da gledate filmove u biznis klasi, odmarate se u baru na plaži ili vodite decu na put. Sa slušalicama, zvučnicima i dodatnom opremom za automobil, ovo je vrhunski plejer koji svuda možete nositi sa sobom.

‘Prenosni bioskop’ je baš kao što mu ime kaže: posebno dizajniran za više od jednog gledaoca i lako se okreće za 180 stepeni, sa LCD ekranom od osam inča koji može da se okreće u svim pravcima, tako da svako može da prati radnju filma. Izuzetno dug vek trajanja baterije znači da vam se film neće prekinuti čim se uživite u radnju. Dok putujete automobilom slika neće igrati, što predstavlja idealno rešenje za modernu porodicu u pokretu.

DVP-FX810 ‘Prenosni bioskop’

Potpuno kompatibilan

Kao što ste i očekivali, DVD plejeri mogu da se pohvale najnovijim dostignućima kompanije Sony koji ih čine potpuno kompatibilnim sa najnovijom video tehnologijom. Podržavaju celokupan dijapazon formata diskova za reprodukciju uključujući DVD, dvoslojne diskove, kao i CD, Video CD, CD-R/RW. Osim toga, podržavaju i DivX®, MP3 i JPEG formate za druge vrste medija.

‘Prenosni bioskop’ i DVD WALKMAN® imaju vrhunski 12-bitni 108 MHZ video DAC kao kod tipičnog kućnog DVD plejera, čime je omogućena odlična reprodukcija. Kvalitetan, a kompaktan.

Vrhunski opremljen

Oba plejera se isporučuju sa modernim dodacima, što garantuje da ćete zabavu doživeti na najbolji mogući način. DVD WALKMAN® pruža najbolje iz oblasti zvuka bilo preko vrhunskih WALKMAN® slušalica ili baze sa zvučnicima koji sobu ispunjavaju stereo zvukom, a mogu služiti i kao punjač.

Sa druge strane, ‘Prenosni bioskop’ se isporučuje sa spoljnom punjivom baterijom koja može da traje šest sati ili sa adapterom za automobil koji produžava trajanje. Oba proizvoda imaju i daljinski upravljač koji ne samo da obezbeđuje dodatnu fleksibilnost, već vam omogućava da na isti način uživate u zabavi, bez obzira da li se nalazite kod kuće ili ste u pokretu.

 

Leave a Reply