Hardware

Zvučnici Genius SW-G2.1-2000

Genius je predstavio 2.1 zvučni sistem za igrače, oznake SW-G2.1-2000 („Thunderclap“).

Zvučnici se sastoje od dva satelita klasičnog dizajna i subwoofera, uz posebnu jedinicu sa spoljašnjim pojačalom i kontrolama. Svaka od tri jedinice smeštena je u veoma kvalitetno kućište, a u skladu sa svojom namenom – zvučnici dolaze u oklopljenom dizajnu i odlično se uklapaju u pozadinu svih virtualnih bitaka.

Pulsirajuće diodno svetlo pali se u ritmu basa koji se reprodukuje i tako, u kombinaciji sa zvukom vrhunskog kvalitete, pomaže stvaranju vrhunske igračke atmosfere.

genius-zvucnici

Kvalitetni tro-inčni drajveri zvučnička u satelitima pružaju žive i jasne tonove visokih i srednjih frekvencija, dok se za duboke, snažne basove brine 6,5-inčni drajver ugrađen u subwoofer. Ukupna izlazna snaga satelita i subwoofera iznosi  45 vata (RMS), što je dovoljno za stvaranje izuzetno verne i žive atmosfere u svim igrama, ali i za uživanje u muzici i kvalitetanom zvuku prilikom gledanja filmova.

Kontrole za jačinu zvuka i bas smeštene su na prednjoj ploči spoljnog pojačala, na kojem takođe možete izdabrati i izvor zvuka – na raspolaganju su vam klasični 3,5-milimetarski i RCA priključci, kao i priključci za slušalice i mikrofon.

Osim na desktop ili prenosni računar, televizor ili sistem kućne zabave, zvučnike lako možete spojiti i na iPad ili neki drugi tablet, kao i na mobilni telefon ili konzolu za igranje kao što su Playstation 2 ili 3, Xbox 360 ili Vii.

Zvučnici se mogu nabaviti po ceni od oko 8000 dinara (preporučena maloprodajna ce+na) u bolje opremljenim online prodavnicma i maloprodajama računarske opreme.

Leave a Reply